dimarts, 20 de maig del 2008

DISCULPES i DARRERES GESTIONS

Hola CAMARADES!!!.

En primer lloc el present es per demanar disculpes publicament a aquelles persones que s'hagin pogut sentir ofeses per algun dels meus comentaris i/o adjectius qulificatius en la meva crónica de San Sebastià.

En segon lloc en data d'avui he pogut parlar amb el MATEO manifestant-me que el nostre director tecnic ja disposa d'un catàleg de vestimenta ELEMENTS, així com que podem calcular de 19 a 20 Euros un conjunt (pantaló i samarreta) per home. Pel que fa a les dues mostres demanades (1 per home i dona) està a l'espera de rebre juntament amb una comanda més important, ja que la despesa económica de transport és bastant elevada. Finalment he quedat amb ell al magatzem el proper dijous a les 10h30. Del resultat de la reunió sereu informts amb l major brevetat.

Per acabar , ja he efectut gestions prop d'un "contacte" a l'Hble. Comú d'Andorra i estic a l'espera que demà em diguin en quin estat es troba la nostra suplica al Cónsol. Us dic alguna cosa en breu.

Serveixi el present per calmar els ànims de tots aquells que creiem que el tema del club s'ha estancat, car no es així i la cosa tira ENDAVANT.

AGUR!!

1 comentari:

Alan ha dit...

Si la queixa era pel meu comentari presi!!!
De totes maneres, per arreglar el tema, haig de dir que quan hem referia a la diferència entre xatis d'Andorra i Sanse, ja comptava que l'eva feia la d'Andorra, però era la única xati IMPRESSIONANT i ENLLUERNADORA que la feia, mentres q a Sanse hi ha moltes com l'Eva.
Espero haver aclarit el tema...
En quan a les gestions del Xavi: AL LORO!!! QUE NO ESTEM TAN PARATS COM SEMBLA!!!
Així q sembla q ens pocs dies assistirem al minut 1 del nou club.