dilluns, 16 de juny del 2008

David Francome CAMPIÓ de Catalunya de 1500 metres

Moltíssimes felicitats campió!!!! Quina temporada que està fent i el que li queda!!! Per resumir la setmana que porta: diumenge passat 2n a la Cursa de Salou de 10 Km; dimecres millor marca personal de 5000m i ahir campionat de catalunya de 1500m amb marca personal i viatge-competició ben guanyada a la Copa d'Europa a Eslovàquia!!! (malgrat els esforços del costat fosc...). A més recordem que ha estat subcampió de Catalunya de 1500 en pista coberta!!!
Continua així però recorda que per a la propera temporada ja tens contracte verbal amb els Reds... i no es pot trencar... Xavi espabila que no se'ns escapi!!!
Bé, ara a conquerir europa x partida doble, aquest finde i al juliol.
Llegint el comentari que fa el David en una altra entrada i pq sapiga que en aquest club ens recolzen tots, adapto i modifico una mica el lema dels nostres amics reds de Liverpool... així que nosaltres podem dir David "MAI NO CORRERÀS SOL"

1 comentari:

Xavi ha dit...

Hola REDS
Crec que l'Alan de una "pinzellada" ha resumit molt encertadament la "carrera meteorítica" del correcaminos. A on pararà? Aprofito per felicitar-lo novament i per escrit.
Alan, el tema de lligar al correcaminos per la temporada que be no em preocupa, ja que crec que es tracta d'un tio amb paraula i HONOR i ni una bon oferta el desvincularà amb el AAA. A més quin club actualment al Principat, pot competir amb el nostre projecte, ambicions i incentius???
Apa, estic acabant de fer la maleta per baixar a BCN a fer un 1500. A veure q tal.
Ens veiem o parlem a la tornada.
Records i Anims x tots.