divendres, 20 de juny del 2008

REUNIÓ DIVENDRES

Bones REDS
En una de les reunions mntingudes (a la pasarela) amb varis membres de la junta, vam decidir de fer una reunió el proper divendres a l'estadi, per acabar d'enllestir els estatuts i repartir tasques administratives finals. (NOTARI, COMPTE BANCARI,REGISTRE DE SOCIETATS,QUESTIONS VARIES A LA FAA -El primer any, tenim dret a vot? Subbencions? Assistència a les reunions de la FAA?- A l'estadi; BUSTIA? Cuadre del Club?-, ... Estampació de l'escut a la roba en blanc i negre unicament, sortirà el marró de fondo?.....
Igualemnt van pensar que fora bo, que els socis fundadors aportesim a la caixa del club 50 Euros i d'questa manera el secretari no hauria d'anar un per un demanant els diners. Creiem que amb 50 Euros per "barba" es pot cobrir les despeses inicials de constitució del club i del que sobri fem un berenar.
Evidenment, es tracta d'una proposta, restant a l'espera dels vostres comentaris i suggeriments.
D'altra banda miraré de parlar amb el Mateo per tenir les mostres de l'equipació i parlrem amb el correcminos per demanar a l'oficina de marques el nom.
Ja us anirem informant
Apa, AGUR

1 comentari:

correcaminos ha dit...

jo m'adapto a qualsevol proposta i em sembla bé, únicament discrepo en el dia, ja que divendres no puc assistir, per lo altre cap problema.

Agur.