divendres, 14 de novembre del 2008

Donostiako Maratoi Preparacioak (Part 4)

La setmana passada els Daltons tampoc van faltar a la cita i com es de costum ens va toca corre i corre i corre...

El dilluns teníem 50 minutets on no faltaven els comentaris sobre l’anterior kilometrada hebdomadària.

Dimarts la junta tenien meeting amb el grup que es presentava a les eleccions de la Fede mentrestant el Menda i el Vasco vam atacar les series 10x800m amb voluntat de ferro. A partir de la cinquena “no sentíamos” las piernas sort que van arribar el Mister i D’aquí i d’allà i això ens va animar a continuar. (que bonito es el amor!!!)

Dimecres doble sessió al matí 45’ i a la tarda una horeta entre queixes per les series del dimarts.

El dijous segona sessió de series 6x500+6x400+6x300 (Quien da màs!!!!). Amb la moral limitada degut a la no recuperació del cansament de la setmana vam iniciar el nostre periple per la pista. Dir que vam tenir la presencia de la Niña que ens va ajudar a fer-les. Al final contents per haver-les fet ja que pintava 2la cosa muy maaaaaal”.

Divendres gaudiment de un descans ben merescut.

El dissabte van haver-hi dos grups 3 Daltons (Tots menys el Menda) es van rostir de valent fent series diabòliques a l’estadi a un ritme infernal imposat per D’aquí i d’allà. Esta més fort que el pebre el tio!!! Mentrestant el Menda xalava com un boig amb els esquis de muntanya (Eskerrik Asko Mister!!!!)

Diumenge teníem trobada a La Seu per el rodatge llarg de la setmana. Aquets cop el tempos va acompanyar i vam poder gaudir un rodatge “comme il faut”. La primera volta va transcórrer per el parc del Segre el ritme anava creixent de poc a poc. Al arribar al cotxe D’aquí i d’alla ens va portar a fer una volta per la Seu incloent el barri residencial. A passar pel cotxe avituallament de Power Gel així com una mica d’aigua i augment considerable del ritme. El Mister va notar molèsties al genoll i va girar cua, Speedy Alan va fer uns quants km amb nosaltres i va tornar al cotxe ja que ja havia acabat els seu rodatge. A la segona meitat de la volta al parc “estrujada” màxima per acabar a raaaaaaas. (38'03 la volta)

Resum setmanal : 8h per fer 88km i la sensació que ja comencem a veure el final del túnel que ens porta a Anoeta. CHULETON, CHULETON!!!!!