dijous, 20 de novembre del 2008

Mitja marató de València. Part 2


Diumenge matí, vers les 6 hores una ombra passeja per l'hostal... un lladre??? un q torna de festa??? Nooooo!!! És el Vasco q baixa a preparar l'esmorzar x a tot el grup: sucs, café, pa, embotits, formatge i dolços!!! Q no falte de na!!!! I sinó q li diguin al Toni el qual a més va rebrer l'esmorzar al llit!!!
Un cop avituallats, darrera sessió de massatges i cremes, de nou pel Vasco multioptions, i a escalfar 20 minuts pel passeig. Canvi de roba i cap a la sortida, fotos previes, desitjos de sort i a córrer.
Hora de la cursa i reportatge fotogràfic i videogràfic del Toni, un altre multioptions!!!
Un cop acabada la cursa i dp q l'Eva enamores amb el seu conjunt a l'speaker, tots cap a la platja a fer un merescut bany.
Bany amb totes les de la llei i cap a l'habitació a fer la dutxa i maleta q a les 13 hores toca fer un humil bocata abans de tornar cap a casa...
Del dinar poc a dir, modestillo: pescaito frito, musclos al vapor, amanida i un petit arròs a banda q van deixar les panxes dels atletes saturades!!! i de postre com no, fruita...
Acomiadaments amb els amfitrions i amb la parella q està d'estatge a les "muntanyes" de Caspe i tornada cap Andorra, amb les paradetes de rigor per fer pipi i café.
Arribada a casa i primer cap de setmana per a recordar dels AAA.
Esperem q tinguem molts findes més com aquest i avisant al personal, reserveu dates per mitjans de maig q Sarkozy ens vol veure córrer per davant de l'Elisi!!!!

1 comentari:

Eva ha dit...

Gràcies Alna per escriure el relat del cap de setmana, molt divertit!

Espero en breu poder afegir al teu texte les fotos que donen fe del que epliques (foto de la paella inclosa!)