dilluns, 30 de novembre del 2009

Resultats marató de Florència

Tot i que encara no he tingut l'honor de parlar amb cap dels protagonistes, he pogut veure els resultats i tots els parcials i desprès de fer una valoració, només em queda dir una cosa:

Chapeau!!!!!!!

Tots ells, desprès de tres mesos de llarg esforç i sacrifici, ahir, dia de l'exàmen final, s'ho van currar com "jabatos", cadascun d'ells dins de les seves possibilitats, tenint present que més d'un arribava tocat.

L'speeddy 2h 38'50", el futbolista 2h 49' 13", el Charly 2h 59'08, d'aquí i d'allà 3h 01'08", la niña 3 h 16'05", el vasco 3h 26'25", el professor 3h 53'32" (segons els parcials sembla ser que el míster es va trobar al km 30 el mur de Berlín al mig de Florència, je,je,je) i l'Albert, 4 h 10' 08", no em vull imaginar el que devia suar je,je,je... Del Pepe no tinc notícies, ja que no l'he trobat a la classificació, desconec si finalment es va desplaçar.

Realment, crec que globalment els resultats son impressionants i heu donat una lliçó de sacrifici i humiltat, ara us demano que cadascú de vosaltres faci una crònica de la seva vivença particular i les anècdotes, abans de gaudir d'uns dies de merescut descans i sobretot, d'un sopar ric en greixos i alcohol.

Tanmateix vull enviar una forta abraçada al "remolatxa" que espero que s'estigui recuperant ràpidament i també al Sergi i a en Claveyrolat, sembla que aquest any Donosti no ha volgut la presència dels "reds", un altre any serà.

Fins aviat!!!!

3 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Tant sols dir-vos a tots que sou uns CRAKS !!!
Molt be per aguantar tot l'entrenament i moltes FELICITATS per l'objectiu asolit.
Una abraçada a tots
Remolatxa

Isidre Escorihuela ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carles M. ha dit...

Merci David per les felicitacions peró sense voler caure en els tòpics, la marca de tots plegats es en part vostra per el suport incondicional al causa maratoniana.