divendres, 22 de gener del 2010

Competicions cap de setmana

Aquest cap de setmana cinc atletes dels "reds" tenen competicions, totes elles ben diferents per cadascun d'ells.

D'una banda tenim a "la niña", que segons fonts rebudes de primera mà, ha estat convocada per a participar amb el seu club (C.A. Manresa) per a formar equip al Campionat de Catalunya de Cross per equips que es disputarà a Mataró. Una fita important a nivell d'equip ja que es juguen la classificació per anar al campionat d'Espanya de l'especialitat a la vila de Haro (La Rioja), i d'on la pròpia interessada de ben segur que ens portarà alguna caixeta de ví. (per guardar-lo a la bodega que nosaltres no bevem). Molta sort i a donar-ho tot per classificar-se, com sempre heu fet en els últims anys!!!

D'altra banda tenim a "l'Speedy", que anirà a la ciutat comdal per còrrer la cursa del barri de St. Antoni. Un 10.000 en ruta conegut per la gran majoria, ben organitzada i amb un recorregut bastant bó a priori, tot i que aquest any per obres, l'han cambiat en part. L' Speedy s'anirà a provar i de ben segur que li anirà tot molt bé. Sort i sense por!!!

I per finalitzar, el Pedro, el "presi" i un servidor tindrem la sort de còrrer sense moure'ns pràcticament de casa i sobretot sense haver de matinar. Es tracta del Campionat d'Andorra d'hivern en pista, concretament a l'estadi Comunal.
Els tres prendrem part als 3.000 metres "si Déu vol", ja que el Xavi té uns petits problemes físics i és dubte fins a última hora, tot i que farà tot el possible per prendre la sortida. El "Pedro" desprès d'haver debutat a la San Silvestre, diumenge també debuta a la pista i axí també podrà familiaritzar-se i fer un entrenament de qualitat. Per la meva part, doncs també provar-me i treure una mica "la Carbonilla", tenint present que també prendré part als 800.

Bon cap de setmana a tots!!!