dilluns, 18 de gener del 2010

Cross de Vic. 4320 metres

Ahir diumenge sortida matinal per córrer (pasturar sobre herba) als camps de Vic. El David, el Cèsar i un servidor no tenien res més a fer i vam decidir afrontar el repte d'aquesta modalitat canyera.
La cursa ja la coneixíem, recorregut idèntic als 2 darrers anys, però aquest cop amb una distància molt menor.
Partida d'Andorra, parada-recollida a la Seu, parada-recollida a Berga, parada-café als Lleons i arribada a Vic. 2h15 de viatge, aparcament i confirmació de que el recorregut és el q coneixem (gràcies a un comissari de cursa atent...).

Recollida de dorsals, inspecció de l'estat del circuit i cap als vestidors a posar-se la roba de treball. Rodatge per la gespa de les pistes de Vic, buidatge fisiològic, cursa cap al cotxe, deixada de bosses, posada de zapas i cap a la sortida q falta gent i poc temps per sortir... Rectes de rigor, salutacions de l'ambaixador del club a tots els coneguts de totes les carreres del món i cap a la línia de sortida. Més salutacions i comentari d'un petit home (de talla q no de qualitat) " Aquest de Sabadell guanya pq és un corredor conegut..." Al final el q va guanyar va ser ell i el de Sabadell 10è... potser corre molt però de pitoniso ho té malament...
Tret de sortida, sprint en pujada, juniors al poder, però són com la casera... dp és forma un grup capdavanter de veterans pisteros amb el David ben situat i jo en un espai intermig darrera d'un segon grup, el Cèsar en un tercer grup.
L'evolució de la cursa va situar als 2 primers ja en solitari al final de la primera volta,dp  un grupet de 6 amb el David i dp el rosario de la aurora, cadascú com podia. Al final: el David molt ràpid i en posicions capdavanteres, el 7è i primer "popular". Copon i tub de Fisiocrem.  El Cèsar ídem q el q escriu de menys a més i recuperant tota la cursa posicions, al final satisfacció i recuperant sensacions de cara a les mitges.
Acabada la cursa, trote cochinero a la gespa, recollida de premis per al David, dutxa al vestidor del Amics q tenim a Vic per a nosaltres sols, cotxe i carretera i manta, q ens esperen per dinar.
Molt bona matinal i ara a encarar una nova setmana d'entrenaments.
Nos vemos en los bares

1 comentari:

correcaminos ha dit...

Speeddy, has fet una gran crònica i amb tots els detalls, només afegiré un parell de cosetes per acabar de perfilar la teva crònica:

El primer d'ells és remarcar el gran cross que vas fer (catxo perro), tenint present que és el primer que fas en aquesta temporada, que es tractava d'un cross curt i que "estàs lent", desprès de la marató, no està gens malament quedar el novè a 7 segons de res d'un servidor. Això només s'ha de pulir una mica fent sèries de 300m amb 20 minuts de pausa, parlarem amb el míster i ja veuràs com troba solució. Je,je,je....

També dir que entre aquest cross i els altres dos que he fet, he constatat que els veterans tenim un gran problema per Sabadell, anomenat MARSOL i els blanquivermells, el nostre amic de la sortida Albert Lopez Font ( que el proper dia 24 farà 40 primaveres i ja no serà rival meu en 800 i milki però si del "presi" je,je,je) i algún que d'altre més, com per exemple l'Enric Vila del Terrassa (al qual jo personalment vec guanyador), el Ramon Senar o el Ramon Camps entre d'altres...

I per acabar vull donar ànims al "d'aquí i d'allà" perquè vingui a Sabadell, ara que ha fet l'aperitiu a Vic i així quants més serem més riurem, o millor dit, més patirem.

Força reds!!!