dimarts, 16 de març del 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA SENIOR I VETERÀ DE 10000 M LLISOS. MANRESA

El dissabte 13 de març a la tarda es va celebrar a Manresa el Campionat de Catalunya de 10000 m llisos a la pista del Club Atlètic Manresa. 3 membres del nostre club es van desplaçar. El David "Correcaminos" i l'Alan "Speddy" per competir i el Professor per dirigir i fer de relacions públiques.

A més, a les grades, comptàvem amb el suport de la família Francome-Padilla-Gutierrez que no va parar d'animar en totes les voltes de les dues curses!!!

En quan a les curses, el Correcaminos debutava en la distància i per no afluixar en el seu impressionant palmarès hivernal es va penjar la seva... (ja hem perdut el compte!!!) nosequina medalla!!! va quedar 3r de la categoria M-35 amb un temps i millor marca personal de 33'59''!!! I això q venia de l'aturada post- temporada hivernal!!! Va fer una cursa molt intel·ligent darrera dos corredors molt experimentats  en la distància (Marsol del Vic i Xavier del Terrassa) i finalment es va penjar un bronze que sap a or!!!
L'speddy per la seva part va fer la mateixa tàctica del Correcaminos i es va posar a roda del Bernat de Terrassa fins als 9500 m on va canviar per arribar en 11a posició i un temps de 32'11'' que també és MMP.

Cal destacar que tots van quedar molt contents i que per arrodonir la jornada vam assistir a la memorable cursa femenina on la Rosa Morató va fer la millor marca mundial de l'any en 10000 amb un temps de 31'54''!!!!! La seva companya del Valencia T i M va fer unes centesimes més que ella però tb va entrar en 31'54''. Chapeau per elles!!!

2 comentaris:

correcaminos ha dit...

Speedy, ja t'ho vaig dir a la pista, ara si que t'has coronat!!! A la teva trajectòria hi ha un abans i un desprès entre el 10.000 de Manresa. Tot el sacrifici hivernal de fred i sèries en solitari han valgut la pena només per la cursa que vas fer dissabte passat, amb els cracks catalans.
Ara amb la moral ben alta a afrontar la mitja d'Azoitia-Azpeitia!!!
Només em queda dir-te una cosa: Ole tus huevos!!!

Carles M. ha dit...

Moltes felicitats!!

Es envejable com arribes a combinar perfectament la vida familiar amb la esportiva i obtindre uns resultats excellents. Un crack.

Fins el proper rodatge-tertilua literaria!!!