dimarts, 18 de maig del 2010

Mitja marató i 10 km 400 de Donostia. 16 de maig de 2010

6 membres/components dels reds ens vam desplaçar cap al nord de la península en busca de fred... i d'una nova mitja. La mitja de Donostia s'ha convertit en els darrers anys en una sortida fixa del club. Aquest any es disputava dues distàncies, la mitja i uns curiosos 10400 m...
L'Albert, El Pedro i L'Alan van fer la mitja. El Profe, Edgar, la Gemma i el Cèsar "Ramos" la prova curta.
El dia es presentava fred i amb vent però el recorregut animava a intentar fer una bona marca. Al final vam aconseguir amb la Gemma un gran podi en la categoria femenina, 3a veterana i 4a de la general!!! Això de la Gemma és arribar i moldre!!!

També vam aconseguir tres MMP en mitja.

Cal destacar que el nostre compi Pedro va pulveritzar la seva MMP en més de 6 minuts i que va comptar amb la col·laboració de l'Edgar i del Cèsar com a llebres en la primera i segona part de la cursa. Però el que està clar que si no tens cames no baixes 6 minuts!!! Moltes felicitats per a ell!!!

Menció a part mereix el "patriarca" del club, l'Albert que després d'uns anys ha baixat la seva marca en qüasi dos minuts!!! És un gran exemple de sacrifici i constància!!!

Resultats:

Albert Pons 1h 43'08"
Pedro Morais 1h29'00''
Alan Manchado 1h10'30''

Edgar Amaro 43'37"
Cèsar Amigó 39'11"
Gemma Reig 47'02"






L'estada a Donostia, va ser molt profitosa, també a nivell gastronòmic, però això és una altra història...
Visca el corder i els Pintxos!!!!

3 comentaris:

correcaminos ha dit...

La meva més sincera enhorabona a tots per les marques assolides. Només em queda encoratjar-vos a continuar treballant per seguir millorant, aprofitant també que sembla ser que ja podrem gaudir del bon clima!

Força reds!!!

Xavi ha dit...

Molt bé amics !!!!
-Alan, doncs, eso, pas a pas però poca broma. Ets una "punyetera" locomotora d'absorbir quilómetres. BRUTAL !!!
-Pedro, felicitats, molt bona marca es comencen a veure reflectits els entrenos i les series en dies freds i de pluja. I per moltes llebres que portis, sense cames no hi ha res a fer.Molt bon treball !!!
-Albert, éts únic i digne d'admiració pels "joves" del club i hauries d'ésser el mirall per d'altres joves atletes que es creuen estrelles al país.
-César, pà estar "jodido" no està malament no? Començo a pensar que tienes más "cuento que ...". jajaja
Enhorabona, bona cursa, ànims i endavant que arriba el bon temps.
-Profe, mestre, Edgar, molt bé tio, paciència i endavant. Poc a poc recuperaràs el "puntillo" físic i moral per disfrutar de la teva passió.
I com no, Gemma. BRUTAL !!! Molt BÉ!! No es pot tornar millor a la competició després d'una lesió que fent podium en una cursa fora del país. Vaja injecció de moral no?
Lo dicho, FELICITATS AMICS

estel_63 ha dit...

Moltes felicitats pels èxits aconseguits. Enhorabona a tots!!!... i de manera molt especial als 2 membres de la meva family.
Endavant i força!!!