dimecres, 26 de gener del 2011

Campionat de cros veterans a Sabadell

Diumenge 23, cinc reds van formar equip, per primera vegada a la història del AAA, en un campionat de Catalunya de clubs. La modalitat triada va ser la de cros i així el Carlos Mendes, David Mendez, César Ferreira, Carles Vallverdú i l'Alan Manchado van defensar el nostre club. L'actuació va ser molt bona, 5a posició entre 14 equips, a poca distància del segon equip classificat, no així del primer, la UA Terrassa, que va guanyar amb molta autoritat.

Dins de la competició però a nivell individual, els reds van estar acompanyats pel Correcaminos, un dels nostres satèl·lits al FCB.

L'expedició la completava com no!!! El profe que ens va dirigir, cridar i animar durant tot el recorregut i  desenvolupament de la prova. A més, vam comptar amb el suport addicional del nostre atleta més veterà, el Sr. Vallverdú senior, o sigui el Baldomer, que igualment no va parar d'animar durant tota la prova.

Cal dir però, que a darrera hora i per diferents molèsties físiques vam tenir dues baixes, l'Àdria i el César Amigó, a més del nostre segon satèl·lit al FCB, el Xavi Oñate.

El recorregut de la prova es realitzava integrament dins del parc de Catalunya de la localitat vallesana, sobre una distància de 7200m. El recorregut, ja conegut, és un constant trencacames amb pujades i baixades continues que deixen poc marge a la recuperació. La participació va ser molt elevada, 107 atletes, i ja des de bon inici es va rodar a un ritme molt elevat. Els nostres atletes van aconseguir les següents posicions: Alan 6è, David F. 10è, Carles V. 34è, David M. 44è, César 72è i Carlos M. 73è.

Un cop acabat el cros vam poder sentir les primeres impressions dels nostres corredors i a part de destacar la duresa del circuit i el patiment físic sofert, va destacar per damunt de tot el comentari del César que comentava que ell havia GAUDIT MOLT AMB LA CURSA!!! Va puntualitzar que "Patint això si..." com es veu en la seva cara en totes les  fotos!!!

Després de veure el reportatge fotogràfic de la crònica no cal dir qui va ser l'home a seguir pel fotògraf... NO HASE FALTA DECIR NADA MÁS...

Bonica experiència i a veure si en futures edicions podem continuar creixent i millorant més com a equip.