dimarts, 3 de maig del 2011

10 Km de Balma

Els 10 de Balma ja s'han convertit en una tradició anual dels reds i és més que un agermanament amb el CA BALMA, la cursa de Balma no és una cursa més del calendari, ja forma part dels AAA, cada any més atletes reds es desplacen al costat de Toulouse per fer-la,és la nostra cursa fins que n'organitzem una!!!

Un tracte més que personalitzat per part del president del club MICHEL BOURDONCLE i els seus col·laboradors, unes atencions al corredor mai vistes a Catalunya, amabilitat i paciència per part dels més de 200 voluntaris del club, des dels més petits als més veterans, un ambient i animació de luxe, un village mai vist en curses curtes, un bon recorregut i un avituallament final digne d'una marató són els seus ingredients!!!

No cal oblidar també que dp de la cursa és fa un dinar social al que sempre hi som presents!!!

En resum, la cursa que tot club somiaria organitzar.

Aquest any s'afegia el fet que al CA BALMA estrenaven les pistes d'atletisme i es feia un petit meeting on com no!!! també vam estar representats. La Jeni va competir en la prova de 300 amb les millors atletes del sud de França i va aconseguir un registre de 47'34''. Cal remarcar que igual que als 10 km la cursa va ser marcada pel fort vent en contra. Per a ella va ser tota una experiència, va competir amb gent molt experimentada i amb grans marques i això li ha de servir per millorar en la seva progressió.

En quan a la cursa dels 10 km el fort vent en contra els dos darrers km's van hipotecar l'intent de molts reds de rebaixar o acostar-se a les seves marques. Però les sensacions en general van ser bones.