dilluns, 17 d’octubre del 2011

Marató d'Amsterdam. Resultats


Magnífics!!! Meravellosos!!! Fantàstics!!! I tots els adjectius positius que volgueu posar defineixen a la perfecció els resultats del nostres compis a la marató i mitja marató d’Amsterdam. Tots tornen amb MMP a la maleta, esperarem les seves cròniques pq tot just acaben de tornar a casa, però suposem que seran d’alló més emocionants!!!

Cal destacar a tots els 9 finishers maratonians, sense distinció,cadascú amb les seves particularitats personals, aquí els enumerem per resultats :

En primer lloc cal destacar al Carles Vallverdú que portava un mes i mig lesionat, sense poder acumular cap setmana (des de mitjans de setembre) més de 40 km setmanals, sense fer sèries ni tirades llargues i que ha pulveritzat en més de 6 minuts la seva marca per deixar-la en un fantàstic crono de 2h39’39’’. Va finalitzar el 109 de la general i el 14è de M-40. UNA PASSADA!!!

Després han entrat la parella sub 3h, el Carles Mariné i l’Adrià Rozas que han complert amb escreix el seu objectiu, 2h58’23’’ i 2h58’45’’ respectivament.

A continuació, el nou finisher Pedro Teixeira que ha debutat a la distància amb notable èxit, 3h10’49’’, superant el seu mal d'esquena i els seus nervis previs.

Que dir del nostre següent company i entrenador de la majoria d’atletes del club i de 8 dels 9 maratonians d’ahir. L’Edgar va finalitzar amb un excel•lent crono de 3h13’49’’, un home q porta més de 50 plannings mensuals i que entrena per a ell i fa sèries amb tothom!!! Chapeau per la seva actuació!!! No oblideu que tb va arrossegar molèsties sota un gluti durant més d’un mes!!!

L’Andrés tot un veterà ja en el tema de les maratons, va arribar a Amsterdam sense un objectiu gaire definit, sense saber si fer de llebre o anar a tope i mira per on ha tornat d’Holanda amb una MMP de 3h17’34’’. Una meravella!!!

Menció a part mereix la primera finalització del Carlos Mendes amb una lesió al menisc els dos darrers mesos i que ha estat aturat un gran nombre de dies, i q ha finalitzat amb un crono de 3h37’39’’.

Darrera de l’Andres ha arribat l’heroïna femenina d’aquesta marató, la Marta Gàlvez que debutava a la distància i ha estat FINISHER amb 3h54’30’’ malgrat les seves darreres molèsties musculars en la preparació.

I per acabar i per treure’s el barret, el nostre presi que ha finalitzat la seva marató amb 4h03’08’’ i ha tornat a superar el seu millor crono!!! Sembla real,com va dir algú dissabte passat a les sèries de l’estadi, que l’Albert cada cop està més jovenet i més fort!!!

La marató va ser complementada amb una mitja marató on l’Eli Missé i l’Angel Martin van fer unes marques a l’alçada dels companys de la marató!!! L’Eli va aturar el crono en 1h41’42’’ i l’Angel en 1h42’11’’. També MMP!!!

MOLTES FELICITATS ALS 11!!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Moltísimes felicitas a tots. Vaya ejercito de gladiators !!!! A seguir així després d'un bon descans més que guanyat. Una abraçada.