dilluns, 30 de gener del 2012

10 km de Vilafranca del Penedés

Ahir diumenge una nova i àmplia expedició red va matinar entre neu i fred per anar a córrer de forma massiva la 2a edició dels 10 km de Vilafranca del Penedés.

  
Fins a 20 companys es van animar a descobrir aquesta jove cursa del calendari de fons en ruta.
  

A les 10 del matí, més de 1000 atletes van pendre part en una cursa que es desenvolupava en dues voltes pel centre de la localitat. La cursa no tenia molt desnivell però si pujades i baixades llargues i suaus.


La cursa la va guanyar Roger Roca amb molta claretat respecte a la resta de participants.
El nostre club va obtenir 2 podis i algunes MMP!!! Un gran botí després d’una bona matinada!!!


L’equip femení format per l’Eli Missé, Marta Gàlvez, Judith Alarcón, Sílvia Moreno i la Lorena Quiroga va ser el brillant guanyador per equips femenins.


El nostre primer títol per equips en ruta!!! I com no, de les noies!!!



El segon podi del matí va ser de la maquina de fer quilòmetres Paco Toscano que es troba en plena preparació de la marató de Roma al març, tot i l’acumulació de km’s ahir va ser molt ràpid i va finalitzar 2n M5 amb un temps de 36’37’’.


Les MMP  masculines van ser per al Carlos Mendes amb 39’18’’ i baixant més de 30’’ el seu registre!!! El Carlos va tenir com a llebre de luxe el Paulo que el va acompanyar en tot moment.


L'altre company que va baixar, bé millor dit, pulveritzar la seva MMP va ser el Xavi Muñoz que l'ha rebaixat en un minut i l'ha situat en 36'41''. Moltes felicitats màquina!!! Les sèries solitàries del migdia donen fruit!!!
Les altres MMP van ser femenines. Una va ser per a l’Eli Missé que cursa a cursa pulveritza els seus temps!!! Ahir amb la gran ajuda del Profe i del retrobat Cesar va completar els 10 km en 43’26’’, acabant 8a de la general femenina!!!


L'altra MMP femenina va ser per la Marta Galvez que dp de baixar la seva marca a la SS Vallecana ara en poc menys d'un mes l'ha tornat a baixar qüasi un minut, 45'16'', deixant-la a tocar del Sub 45!!! Al proper 10mil caurà!!!


De la resta de companys podem destacar a l’Andrés que tot i els seus escassos entrenaments específics de carrera i estant més centrat durant l’hivern en l’esquí de muntanya va estar a punt de fer MMP i es va quedar a menys de 10’’ d’aconseguir-ho!!!


També cal comentar que el Cesar Amigó dp de la seva lesió durant la preparació de la marató d’Amsterdam (octubre), reapareixia en competició fent de llebre a l’Eli. Va tornar amb bones sensacions i sense patir les molèsties musculars que l’han acompanyat els darrers temps.


Moltes felicitats a totes/tots!!!

A la web http://www.10kvilafranca.org/ trobareu la classificació general, així com la crònica oficial.


Les fotografies de la cursa, més de 4000 a http://picasaweb.google.com/10kvilafranca i
https://picasaweb.google.com/101388544900944025078  (totes les d'aquesta entrada i encara sortiu en moltes d'altres!!!)

1 comentari:

Xavi ha dit...

Moltes felicitats a tots, fins i tot als que fan de "llebreros". Records.