dilluns, 16 de gener del 2012

David Francome campió de Catalunya de cros M35!!! Els reds guanyen dues medalles de xocolata!!!

Ahir diumenge es va disputar a Vic una nova edició del Campionat de Catalunya per a veterans. Aquest any i degut a les nombroses lesions que arroseguem, els reds només hem estat representats amb dos atletes. Així doncs, no vam poder competir per equips com l'edició anterior i es va fer de manera individual.

La matinal es presentava freda i amb un terreny glaçat i relliscós, però això no va impedir que es veies un gran espectacle a la zona esportiva de Vic.

La gran notícia de la jornada va ser el merescut i cómode triomf de categoria M35 i qüasi del cros M35-M40 del nostre satèl·lit David Francome (Correcaminos pels amics) q va fer una excepcional cursa!!!

Dels nostres dos atletes, l'Edgar i l'Alan destaquem que van ser quarts en les seves respectives categories, M55 i M35 molt aprop de les places del podi.

L'Edgar va ser el primer en pendre la sortida, la cursa agrupava a tots els veterans per damunt de M45, al moment de la sortida la temperatura no arribava als 0ºC i el terreny estava intacte, ple de gebre. El Profe va fer una cursa molt regular i malgrat mantenir les opcions de podi fins al final, uns escassos sis segons el van separar de la medalla de bronze. Malgrat la medalla de xocolata va quedar molt content!!!

Una hora més tard es donava la sortida a les categories dels veterans "jovenets" M35-M40, la participació era de luxe, amb gent com el Sergi Rodríguez del Manresa, l'Elias Resina del Montornés i campió el 2010 o el Ramon Cuenca, acostumat a guanyar la majoria de proves. Amb tot el David i l'Alan van sortir decidits a fer una bona actuació. El David des d'un primer moment ja es va situar al grup capdavanter i l'Alan va entrar en un segon grup, les distàncies entre grups no eren significatives i a mitjans de la cursa els dos grups es van unir.

Ja a la darrera volta i a manca d'un quilòmetre el David va fer un fort canvi de ritme (foto) i ningú més el va poder seguir, la resta del grup es va trencar i solament als metres finals el Ramon Cuenca el va poder avançar guanyant el cros i  la seva categoria M40. El David va finalitzar segon de la general i CAMPIÓ de CATALUNYA M35 i l'Alan 8è i 4t M35.

Moltes felicitats als 3!!! i en especial al campió!!!