dijous, 23 d’agost del 2012

Tardor de maratons


Després de la parada estiuenca, els reds tornem a l'asfalt amb nous objectius i noves il·lusions!!! Aquesta propera tardor es presenta dominada per les maratons encara que no hem d'oblidar la gran quantitat de  curses de 10 km que es faran al nostre voltant i fins i tot dos d'elles a casa nostra (la del CAVA i la d'Anyós).

Els reds maratonians hem triat aquest any entre quatre maratons: Berlin, Frankfurt, Valencia i Sant Sebastià.

La primera com sempre serà la de Berlin, el 30 de setembre, fins a Alemanya ens aniran a representar el Carles Mariné, l'Andres Herrera, el David Astrie, el Serafí Vall, el David Isal i la Marta Gálvez. Ells ja porten una preparació força avançada i estan a poc més de 5 setmanes del seu objectiu. Correran la marató que té el record del món actual en la distància.

Un mes mes tard (28 d'octubre) una representació més àmplia de reds tornarà a Alemanya, en aquest cas a Frankfurt. Compartiran ruta i km's amb el recordman mundial Patrick Makau que intentarà pulveritzar de nou la seva marca.

Acabarem la tardor maratoniana amb les maratons de Valencia (18 de novembre) i Sant Sebastià (25 de novembre). La primera s'ha convertit en una de les maratons amb més projecció d'Espanya gràcies al seu nou bon recorregut i la segona ja és una clàssica del calendari maratonià que també compta amb un bon recorregut.

La participació red en la distància de la marató va creixent any a any i aquesta tardor tornem a tenir el "virus" del debutant maratonià i més reds s'han decidit a provar amb la distància mítica de l'atletisme. Molta sort a tots/totes!!!


Bona temporada a tots els/les reds i que els vostres objectius, reptes i il·lusions es compleixin!!!