diumenge, 30 de setembre del 2012

Marató de Berlin. Resultats

Nou èxit red a una de les "majors"!!! Aquest matí a Berlin 7 dels nostres companys han desafiat la distància reina i han aconseguit una brillant actuació!!!
Tornen amb 3 destacadíssimes MMP i l' actuació de "gladiadora"de la Marta Galvez.

Les 3 MMP han estat per al Carles Mariné amb 2h56'00'', el Serafí Vall 3h09'31'' i el David Astrié amb 3h09'51''.

El Carles ha estat fidel al seu estil ha estat un diesel, un rellotge suís de presició i ha marcat un ritme molt regular durant tota la cursa, i fins i tot ha fet lleugerament millor la 2a mitja que la primera. Chapeau company!!! I ara a preparar la nova i engrescant tasca familiar!!!

 El Serafí per la seva part ha anat molt regular fins al km 25 i després ha anat decreixent lleugerament el seu  ritme però tot i així ha pulveritzat la seva anterior MMP en més de 8 minuts!!!! Quina animalada!!! Moltes felicitats!!!

Animalada parella a la del Serafí l'ha feta el David Astrié que també ha rebaixat la seva marca més de 8 minuts!!! El seu ritme de cursa ha estat força regular. Moltes felicitats rugbyman!!!

Que endollats que han anat aquest parell de FEDA!!! Pura electricitat a les cames!!!

Comentari a part mereix l' actuació de la Marta Galvez "Gladiator" que amb una periostitis de cavall i altres molèsties musculars (amb molt pocs entrenos les darreres setmanes i amb moltes sessions de fisio) ha aconseguit desafiar tots els pronòstics i consells i ha acabat la marató i fins i tot ha estat a punt de baixar de les 4 hores, finalment ha marcat 4h00'54''. Chapeau Marta per saber patir i aconseguir el que et proposaves!!!

El David Isal tot i que no ha aconseguit fer MMP s'ha quedat aprop i ha estat a punt de baixar de les 3h, ha finalitzat en 3h01'10'', ha estat un altre rellotge suís com el Mariné!!! Un altre que porta electricitat a les cames!!!

L'Andrés no ha gaudit d'una bona marató i com ell mateix ens ha dit, s'ha trobat amb males sensacions a partir del km 20. Una llàstima!!! Però amb la força de voluntat i constància que té no dubteu que ja està pensant on tornar a desafiar la distància!!! La seva marca avui 3h32'06''.

I per últim voldriem destacar al Carles Vallverdú que tot i saber que no estava en condicions de córrer (arrosega una lesió des de fa un any que no el deixa entrenar la cursa a peu) ha pres la sortida i ha plegat al km 10 donant-se el plaer de córrer una de les maratons més mítiques.

L'edició d'enguany no ha aconseguit batre el record del món tot i que els kenyans s'han quedat aprop.

MOLTES FELICITATS ALS 7!!!!