dilluns, 17 de setembre del 2012

Semi marathon i 10km de Toulouse


Un any més els reds ens hem desplaçat a Toulouse per fer la mitja marató de la ciutat, encara que se celebri fora d'ella... Es tracta d'una cursa que es disputa als voltants de la zona esportiva del Stade Toulousain i del canal del Midi.
Ahir com si d'un dia més d'aquest estiu calurós es tractés, el sol i les altes temperatures ens van acompanyar durant tota la cursa, això i unes quantes petites zones complicades ( 2 túnels, una pasarel·la i alguna pujadeta..) van posar dificultats als nostres corredors.



12 reds van matinar força, 11 per fer la mitja i el Nuno que disputava els 10km. Aquest darrer red tot i debutar en curses a França i sense cap referència de la cursa ni de corredors va fer un magnífic temps de 40'17'' realitzant la seva MMP i pulveritzant en més de 3' el seu anterior registre!!! Una passada!!! Moltes felicitats Nuno!!!
Els competidors a la mitja van tastar tots els sabors d'una cursa... El sabor amarg se la van endur l'Albert, l'Eli i el Jordi que van haver d'abandonar per diferents problemes físics. Desitgem q es recuperin ràpid!!!


El sabor dolç se'l van endur el Carlos Mendes i l'Angel Martin que van aconseguir les seves MMP en la distància i el Cèsar que es va quedar a 16'' de la seva MMP. El Carlos va signar uns 1h31'40'' rebaixant més de dos minuts la seva marca i l'Angel va establir el seu millor registre en 1h40'22'', PARA QUE TU VEAS!!! Com diu l'acudit que ell mateix ens va explicar abans de sortir a competir. Moltes felicitats a tots tres!!!


El sabor neutre se'l van endur la resta de reds (Edgar, Adrià, Gemma, Paco i Alan), que van complir però sense acabar del tot satisfets.


Per acabar, comentar que tot i no estar del tot content dels seus resultats, el Paco i l'Edgar van fer podi en V50, aconseguint la segona i tercera posició respectivament. Moltes Felicitats!!!