dilluns, 1 d’octubre del 2012

Crònica berlinesa. Andres Herrera


Això de la marató comença amb els entrenaments personals de cadascú. El divendres 28 de setembre viatgem cap a Berlin, tots en diferents vol.

El Carles Mariné surt d'hora, tot ben preparat amb antel•lació, compartim un apartament mes alt que ample, dormin en un altell, sota tenim la cuina, i el bany amb una escala de cargol... El Carles decideix la segona nit marchar a dormir a baix perquè jo parlo de dia i ronco de nit... inaguantable!!!

Arriba el matí de diumenge, el Carles no es pot fer el gatosport i malgrat això fa la millor marca!!! I a punt de ser pare per segon cop!!! La seva compaña, l’Esther, té la meitat de la marca!!!

Parlem dels Fedas, el David Astrié, s’ho curra bé, marxa de boda, viatja tard, molt tard i arriba a les 02,00 a Berlin!!!! Amb corbarta!!! El David Isal el desperta a les 06,00 (penso que va dormir amb vestit i corbata) i el tio fa marca!!! (no entrenis es el mateix!!!).

El Serafi, surt de la darrera porta, aparta a tothom i també fa marca!!!

Arribem al David Isal, desde el divendres com un flam Dhul, però home el dia que et decideixis la lies!!! Amb molts dubtes des de Sabadell i et surts!!! El dia que t’ho creguis no tindràs límits!!!

En quan a les nenes, l’exemple de la Marta no té nom ni cognom!!! Porta dues maratons amb dolors intensos i amb pocs km’s d’entrenaments. I va i l'acaba en 4 hores pelades!!! El dia que no et faci mal res la lies!!!

També vull parlar de la Sònia que ens ha acompanyat de nou en una marató, ja van dues!!! Avui la Sònia s'ha fet una mitja marató, ens ha donat l’avituallamental al km22, moltíssimes gràcies!!!

I per acabar el que us escriu, com sempre, a disfrutar i patir a parts iguals, després de la marató, una birra i saltxixes!!! Penso que és el que mereix més la pena, perquè ens ajuntem tots i parlem de les nostres vivències. Demà a les 09,00 turisme per Berlin.

Andres Herrera

Salut i km’s