dilluns, 19 de novembre del 2012

Divina Pastora Valencia - 18 novembre 2012

Un nodrit grup de ‘reds’ Amics de l’Atletisme hem viatjat aquest cap de setmana a València per participar a la Divina Pastora, tant en la modalitat de Marató com en la prova de 10 km, diumenge 18 de novembre. El suport de les famílies també ha estat important, així com el de Ronald Barragan, al qual una lesió el va separar de la marató ara fa unes setmanes però que no va dubtar en viatjar per animar tot el grup.


Menció inicial i més important a Paulo Simoes, que després de mesos d’intensa preparació per a la Marató i amb uns exigents entrenaments que havia desenvolupat de manera excel·lent, va tenir la mala sort de patir una lesió muscular que el va obligar a abandonar. Tota la força i ànims al Paulo, que de ben segur tornarà a provar sort amb la constància i la força mental que el caracteritzen.

L’altre ‘red’ a la Marató, Francisco Toscano, va completar la prova amb un temps real de 3h07’46’’, el mateix dia del seu aniversari. Els Amics de l’Atletisme li havíem cantat l’aniversari feliç al rodatge d’escalfament dels 2 km que separaven l’hotel de la sortida de la cursa al Palau de les Arts i les Ciències, però sens dubte el Paco recordarà aquest aniversari com a especial pel fet d’haver coincidit amb la superació d’un important repte com és qualsevol marató.

Pel que fa al capítol dels participants als 10 km, els sis corredors van poder finalitzar amb uns temps molt respectables. Els resultats van ser els següents:

-    Jordi Missé: 41’25’’
-    Pedro Correia: 42’49’’ MMP
-    Edgar Amaro: 43’39’’
-    Elisabet Missé: 43’40’’
-    Marc Rodríguez: 44’46’’ MMP
-    Elisabet Segovia: 56’37’’ MMP

Tots vam marxar de València amb una sensació agredolça per la lesió del Paulo, al qual esperàvem a diferents punts de la Marató per donar el nostre suport veient com passaven els minuts i alguna cosa havia succeït. En tot cas, l’esport és així i de ben segur que a aquells que en aquesta prova no els ha acompanyat la sort, podran refermar-se en posteriors curses.

El míster Edgar, excel·lent en la preparació de la prova i recomanacions prèvies i posteriors!

Fins la propera cursa!

Foto: Flickr Divina Pastora

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Felicitats a tots aquells que vàu complir com a mínim amb els objectius previstos. Molts ànims pel Paulo i que ara toca recuperar sense presa per poder tornar a plantar cara als 42 kms.
I gràcies a tots per la vostra companyia i bon rotllo.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Gràcies també a tu Xavi i enhorabona pel resultat!!!