diumenge, 4 de novembre del 2012

Marató de Frankfurt III. L' Edgar, el profe

És l'ànima dels reds, professor, entrenador, mister, guru, amic, pare, conseller, company, psicòleg, massatgista, fisio, metge, dietista, apassionat de l'atletisme i aquesta setmana ens escriu això al Facebook, referint-se als maratonians de Frankfurt:

"Como entrenador, y amigo solo os puedo dar las gracias a todos!!! Por el esfuerzo de estos 3 meses de entreno, es un orgullo ser vuestro entrenador!!"

I nosaltres que et diem??? que et devem??? quants de nosaltres hauria somiat mai, quan vam començar a córrer, amb els resultats que tots estem aconseguint??? No ens enganyem, cap ni un.
Que té a veure això amb la marató de Frankfurt??? Doncs ben senzill, el nostre profe no la va acabar, va plegar al km 30 i va acabar tocat x no aconseguir el seu objectiu, baixar de les 3 hores i ell i tots nosaltres sabem que les seves cames i el seu cap ho poden assolir sense problemes però la setmana passada no va poder ser. Perquè???
Perquè va estar al nostre costat durant 16 setmanes sent el nostre professor, entrenador, mister, guru, amic, pare, conseller, company, psicòleg, massatgista, fisio, metge, dietista etc.
Perquè la seva marató no va ser la seva primera prioritat, ho van ser les nostres, pq les nostres preocupacions van ser les seves, les nostres molèsties el seu patiment, els nostres dubtes els seus maldecaps i perquè si és difícil preparar una marató com deu ser preparar 12 a la vegada???

No em vull allargar, mestre ja saps el que sentim tots per tu, simplement dir-te GRÀCIES EDGAR DE TOT COR!!!

LA NOSTRA MARATÓ LA TEVA MARATÓ, ELS NOSTRES SOMNIS EL TEU TREBALL, LES NOSTRES MARQUES LA TEVA CONFIANÇA EN NOSALTRES. GRÀCIES.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com sempre tota la raó Alan!!! Està clar q ho pot aconsegir, ho farà sens dubte, però ha sacrificat la seva marató per la de tots nosaltres!!! i si no fos així no seria l'Edgar!!!
Franckfurt torna a demostra que és un gran entrenador però una GRAN PERSONA!!!
Gràcies un altre cop mister
ELI