dijous, 24 de gener del 2013

10 km de la Marató Costa Daurada. 20 de gener

Dos dels nostres companys reds, en Marlon i el Bruno, van anar fins a la ciutat romana de Tarraco per pendre part en la prova de 10 km que s'incloïa dins de la nova marató de la Costa Daurada. Aquesta marató que l'anterior edició es va celebrar a Salou ha canviat d'escenari per intentar créixer més.

( A la foto superior i a la dreta, en Bruno totalment de negre)

Un miler de corredors es van donar cites diumenge al matí per fer les dues curses, les quals van estar marcades pel fred i el vent. Als 10 km el guanyador va ser en Jaume Leiva amb un temps de 30'15''. Els nostres representants van fer bons temps.

(Al mig de l'imatge i amb la nostra samarreta, en Marlon)

El Marlon Queiros va fer un temps de 43'38'' finalitzant en el lloc 77. Per la seva part en Bruno Queiros va finalitzar en el lloc 142 amb un temps de 47'05''.