dilluns, 25 de febrer del 2013

Maratest de Badalona. 15 i 30 km

Ahir diumenge 8 reds van desafiar les baixes temperatures i l'intens vent per anar a Badalona a provar unes distàncies inèdites per a la majoria de corredors, els 15 i 30 km.

 
  6 dels reds van desafiar la distància curta i dos valents, la Sònia i el Cèsar es van atrevir aamb els 30 km!!!
Per què es van atrevir amb els 30??? Perquè en breu afrontaran una marató i la cursa d'ahir la van utilitzar com a test d'entrenament.
 La Sònia en tres escases setmanes debutarà en marató, a Barcelona, amb l'objectiu de baixar de les 4 hores, ahir com qui no vol la cosa va fer un temps de 2h37'37''!!! Amb aquest temps, fent extrapolació, li donaria una marca de sub 3h45'!!! Una meravella per una noia debutant!!! Endavant Sònia i ànims que ja et queda poc!!
El Cèsar per la seva part va finalitzar 19è amb un temps de 1h59'50'', unna marca excepcional i més perquè a ell encara li queda més d'un més i mig per a la seva marató, en aquest cas a Rotterdam el 14 d'abril. Amb aquest temps seria de sobre sub2h50'!!! A poc que afini en la seva preparació estarem davant d'una marca excel·lent!!! Potser per sota de 2h48'!!! Ànima Cèsar i a continuar amb l'entrenament a tope!!!

 
 Cal destacar que el circuit de 15 km tot i ser gairebé pla tenia tres pujades destacables i que el vent va fer la guitza durant tota la prova, això va afegir duresa i mèrit a les marques. Així que els maratonians han d'estar contents!!!

La resta de reds desplaçats es van enfrontar amb els 15km, una volta al circuit, amb l'objectiu de preparar les mitges del mes de març.
Cal destacar l'Eli Missé que va córrer acompanyada pel seu germà Jordi i pel profe Edgar va aconseguir una meritòria 4a posició de la general que hauria d'haver estat la tercera si s'hagués cordat bé les sabatilles... De totes maneres va acomplir l'objectiu de l'entrenament i el seu resultat de 1h07'48'' ens indica que a la propera mitja de Cambrils d'aquí a 15 dies pot ser sub 1h35'!!! Creu-t'ho Eli!!!

Com ja hem dit, el Jordi i l'Edgar van arribar amb ella.
Per davant del trio va arribar el gran de la nissaga Missé, el Josep Maria, amb un temps de 1h01'56'', l'Alan amb un temps de 51'13'' i per darrera d'ells el nostre presi, l'Albert amb un 1h18'02'' complint amb els objectius que els havia marcat el mister.



Moltes Felicitats a tots!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!! Heu fet un molt bon paper. Espero estar aviat corrent amb vosaltres! Sou uns cracks!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.