dilluns, 22 d’abril del 2013

Barcelona, Madrid i Girona: tres ciutats, tres caps de setmana i tres meritòries participacions dels Amics de l'Atletisme d'Andorra



Els Amics de l’Atletisme d’Andorra han participat a la Cursa Bombers Barcelona celebrada aquest diumenge 21 d’abril.

Concretament, un grup de cinc reds van posar a prova el seu excel·lent estat de forma a la capital catalana, amb uns temps que per a tots els participants són molt meritoris per l’esforç que han suposat.

Els valents són els següents:

Cristina Vilanova –  1:08:14


Jordi Missé – 43:48

Elisabet Missé - 43:49


Judit Ros - 51:07


Pere Isasa - 59:19







Tots van aconseguir creuar la línia de meta superant condicionants com la gran massificació d’aquesta prova o la pujada del Paral·lel, de manera que superar les marques personals va resultar molt complicat. D'altra banda, l'estrena del Pere Isasa amb la marca del club va aconseguir un temps per sota de l'hora, un fet que no és a l'abast de tothom!!



D’altra banda, diumenge 7 d’abril, la Marta Gálvez va participar a la 13a Mitja Marató Asics de Madrid, arribant amb un temps real de 1:43:20 que la va situar a la posició 4.433 d’un total de 15.942 corredors, un fet molt important i que confirma el bon entrenament d’aquesta red que va anar a una mitja de 4’54’’ min/km!!

Finalment, hem de recordar també que un dels reds més en forma, el Josep Maria Missé, va participar a la cursa dels 10 km de la ciutat de Girona el passat diumenge 14 d’abril, amb un resultat de 39’27’’, la qual cosa confirma la seva meritòria baixada del llindar dels 40’ tot i les dificultats d’un traçat que incloïa una part d’adoquins.

Enhorabona a tothom en nom de tot el club!!

I una menció com no pot ser d'altra manera al míster Edgar Amaro, el preparador d'aquestes bèsties!!