dilluns, 20 de maig del 2013

Els 10 Km Vilanova posen de manifest el bon estat de forma dels Amics de l'Atletisme d'Andorra

Els Amics de l’Atletisme d’Andorra han viscut aquest diumenge 19 de maig una de les jornades més completes, amb la participació de fins a 11 representants del club a la cursa dels 10 km Ciutat de Vilanova


Pel que fa a la cursa de Vilanova, Alan Manchado va tornar a deixar ben alt el llistó dels reds obtenint un meritori pòdium a la classificació absoluta amb un temps de 33’08’’, tercera posició i medalla (o millor dit estatueta de disseny) de bronze perque guardi en una bona vitrina en record d’aquest gran estat de forma en el que es troba.



Sense comptar els dos malaurats abandonaments del Paco Toscano i el Paco Checa, el següent red en arribar va ser Javier Muñoz, amb 35’59’’, que a part de suposar una Millor Marca Personal baixant per sota dels 36 el van situar a la 14a posició de la general en un lloc privilegiat! L’entrenament es nota a les cames d’aquest atleta que està cridat a donar molta guerra en aquest món de l’atletisme.

Nuno de Almeida, un fóra de sèrie, nova MMP tot i les molèsties i lesions, creuant la línia de meta d’aquest traçat costaner amb un temps de 38’05’’ i després d’esprémer al màxim les seves capacitats que, sens dubte, el portaran a baixar dels 38 en futures curses tal i com té al cap. Només 5 segons l’han separat de ser sub38 i així es lamentava al final, però això no ha de treure el gran mèrit que té la MMP d’avui!

Pedro Correia i Carlos Mendes van completar els 10 km de Vilanova conjuntament, creuant tots dos en els 40’43’’, un temps que, en el cas del Pedro, representa una nova MMP gràcies al seu entrenament constant sumat a les seves poderoses cames el diàmetre de les quals serà difícil de superar per cap representant del club i que el portaran aviat a baixar dels 40' Tot això en poc més d’un any d’entrenar en aquesta disciplina. Sens dubte el Carles ha estat també clau en aquesta fita!

Marc Rodríguez va finalitzar amb 42’27’’, MMP baixant en més de dos minuts l’anterior registre en 10km després de l’aturada per lesió i confirmant que cal seguir en aquesta línia de recuperació! Gràcies a tots els companys per l’ajuda!

Alba Valero va ser 1a de la seva categoria amb un temps de 45’12’’ , corrent a 4’31’’ el quilòmetre amb un gran estat de forma i una nova MMP! Enhorabona per aquesta primera posició!

El president dels Amics de l’Atletisme d’Andorra, Albert Pons, va engegar el seu motor dièsel per finiquitar els 10 km en només 49’32’’, per sota dels 5’ el quilòmetre i demostrant un cop més que l’estat de forma no és qüestió d’edat. Gràcies a l’Albert molts dels reds han pogut començar a rodar i provar la seva resistència! L'Albert també ha estat l'encarregat de recollir el premi en reconeixement a ser un dels 10 clubs amb més representació a la cursa de Vilanova!

Finalment, Judit Ros va córrer els 10 km en 51’13’’, passant en pocs mesos a realitzar les primeres curses i poder completar els traçats amb un ritme molt destacable i que segurament continuarà evolucionant de manera molt significativa.

En definitiva, un red medalla de bronze (Alan), 5 MMP’s (Javier, Nuno, Pedro, Marc, Alba) i 3 reds més creuant la meta sense lesions, amb solvència i complint els objectius (Albert, Carles i Judit) a més dels acompanyants que han ajudat a tots a mantenir el ritme i amb els dos mencionats abandonaments.


Acabem aquesta crònica d'un gran diumenge amb una salutació al míster Edgar Amaro, que continua combinant els millors entrenaments per fer passar de les paraules i els objectius als fets palpables sobre l'asfalt!!