dijous, 9 de maig del 2013

Bona actuació dels Amics de l'Atletisme al Campionat Absolut d'Andorra 2013


Fins a 14 integrants dels Amics de l’Atletisme d’Andorra (AAA) han participat aquest dimecres 1 de maig al Campionat d’Andorra Absolut 2012, celebrat a l’Estadi Comunal d’Andorra i que es va desenvolupar amb unes condicions climatològiques molt bones per a la pràctica de les diferents modalitats d’atletisme.

El dia va acompanyar així, i els reds van fer una mostra del que poden arribar a aconseguir gràcies als exigents entrenaments de l’Edgar Amaro i els treballs de sèries en pista que es van poder valorar en la seva bona mesura. En definitiva, un dia festiu on fins i tot vam tenir la presència de familiars i amics de molts companys, així com d’aquells que ara estan passant per les malaurades lesions que tant costen d’assumir quan et trobes immers en aquest esport.

De les diferents modalitats del campionat, els Amics de l’Atletisme van participar en un total de 6: 10.000 metres Masculí, 5.000 metres Femení, 5.000 metres Masculí, 1.500 metres Femení, 800 metres Femení i Pes Femení.

Els resultats, un cop consultada la classificació oficial proporcionada per la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) a la seva pàgina web oficial (http://www.faa.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=30:resultats-campionat-dandorra-absolut-2013&Itemid=139&lang=ca), són els següents:

10.000 metres Masculí


Cèsar Amigó va quedar 3er, amb un temps de 39’36’’, únicament per darrere de Manel Fernándes (36’26’’) i a pocs segons del segon, Joan Ramon Moya (39’17’’). D’aquesta manera, Amigó donava el tret de sortida a la presència masculina al campionat d’Andorra posant el llistó ben alt!




5.000 metres Femení

Elisabeth Missé va representar els Amics de l’Atletisme a la competició de 5.000 metres Femení amb un molt bon resultat, ja que va aconseguir la medalla de plata amb un temps de 22’04’’, només per darrere de Sílvia Felipó (20’39’’) i aconseguint una diferència de més de dos minuts respecte la tercera classificada, Raquel Lázaro (24’38’’).





5.000 metres Masculí

Aquesta va ser la prova amb una més nodrida presència dels reds, ja que van ser 11 els representants que es van atrevir amb la distància. El millor classificat va ser l’Alan Manchado, 3r amb un temps de 16’14’’; seguit per Xavi Muñoz amb 17’54’’; Paco Toscano amb 18’09’’; César Amigó amb 18’45’’; Ronald Barragan amb 18’52’’; Nuno Frias amb 19’04’’; Jordi Missé amb 19’06’’; Edgar Amaro amb 19’50’’; Pedro Correia amb 19,50’’; Marc Rodríguez  amb 21’38’’; i Albert Pons amb 23’12’’. Tots es van esprémer al màxim, i destaquen fets com l’esforç del Nuno tot i les molèsties de periostitis que va patir durant la cursa, així com el doble entrenament de qualitat pel César poc abans de la seva marató, la gran marca de l’Alan i el bon paper de l’Edgar com a llebre per als menys avesats en aquesta competició, entre altres fets destacables.
 


1.500 metres Femení


Alba Valero va animar-se a competir a la prova dels 1.500 metres Femení, representant als Amics de l’Atletisme i completant amb la medalla de bronze i un temps de 6’11’’el podi que va estar encapçalat per Sílvia Felipó i Maria A. Mirallas.





800 metres Femení

No contenta amb aquesta meritòria participació, Alba Valero va córrer també els 800 metres Femení, repetint medalla de bronze en aquest cas amb un temps de 2’51’’ i per darrere de Sílvia Felipó i Laia Isus Vilaprinyó.





Pes Femení

La sorpresa de la jornada va venir en forma de llançament de pes. La femenina representant dels Amics de l’Atletisme Helena Aguado va llençar el martell fins els 8’37’’ i se’n va emportar a casa la única medalla d’or que va guanyar el club a aquest campionat d’Andorra. També es va endur els elogis de tothom per les seves bones instantànies a l’arribada de meta les quals agraïm en nom de tot el club.







*Agraïm també les imatges a Mariana Pelegrinelli, que des del punt de vista de la corba dels vestuaris també va disparar a tort i a dret per que els reds guardem un bon record de la jornada.

1 comentari:

Juan ha dit...

Sois unos cracks!!

Enhorabuena a todos!

Juan.