dijous, 20 de juny del 2013

Andorra Ultra Trail Vallnord



No solament de l’asfalt viu el red i aquest proper cap de setmana aquesta dita es complirà. Les muntanyes d’Andorra comptaran amb la presència d’un grup de reds que participaran en les diferents proves de l’Andorra Ultra Trail Vallnord.

Aquesta edició del 2013 es presenta més dura que mai perquè les condicions metereològiques d’aquest darrer hivern i de la primavera han permès q a hores d’ara hi hagi molta quantitat de neu a les muntanyes. L’organització de les curses ha hagut de modificar alguns trams per millorar la seguretat dels participants.

Encapçalant la nostra representació trobem al Diego Sabio que afrontarà la prova més dura, exígent i mítica, la Ronda dels Cims, que amb 171 km i amb 12100 metres de desnivell donarà la volta al nostre país. Aquesta cursa començarà el divendres a les 7h del matí i els participants tindran 62 hores per realitzar-la.

A la Celestrail de 78 km i 5000 metres de desnivell tindrem una representació més gran amb el Carles Mariné, el Serafí Vall, el David Astrié, la Judith Alarcón, Patricia Zapatero i la Sílvia Moreno. Els nostres companys/companyes sortiran a les 00h00 del dissabte i tindran 24 hores per realitzar-la.

A la Trail de 35 km i 2200 metres de desnivell ens representaran el Josep Ortiz, el Marlon Queirós i el Josep Anton Albós. Ells sortiran a les 9h del dissabte i tindran 11 hores per completar-la.

Trobareu tota la informació de la cursa a l’enllaç http://www.andorraultratrail.com/

Us desitgem a tots/totes MOLTÍSSIMA SORT!!!