dimarts, 25 de juny del 2013

Herois i Finishers!!!




La persona que es planteja fer 35, 78 o 171 km per les muntanyes d’Andorra ha de tenir quelcom d’especial. No es tracta de masoquisme, ni de bogeria, es tracta de superar-se a un mateix, de descobrir els teus límits de superar les barreres físiques i mentals q tots creiem q tenim i q pensem q no podem superar.

 (Diego Sabio al cim del Pic Negre-La Rabassa- Foto d'Agustí Peña)

Aquest cap de setmana he vist demostracions q aquestes barreres es poden trencar, com el Diego Sabio que està més de 40 hores lluitant contra el seu cap i el seu cos fins a no poder més, després de més de 130 km al damunt o el David Astrié que debuta en una ultra de 78 km i acaba el 24è!!! 

Qui ens hauria dit q quan fa dos anys la Silvia, la Judith i la Patricia van començar a rodar amb nosaltres per l’estadi q ara serien finisher d’una ultra? Q estarien més de 20 hores esforçant-se non stop??? Q farien 78 km amb uns desnivells que fan por!!!

O el nostre dièsel per excel·lència, el Carles Mariné q no solament ens sorprèn any rere any en les maratons sinó q ara també s’atreveix a fer els 78 km de la Celestrail amb molt bon resultat!!!

No ens hem d’oblidar tampoc del Serafí Vall que no les tenia totes quan va començar la cursa i q va acabar els 78km com un gran camió!!!

O el Marlon q acaba de començar en el món del runnig i q ja té al seu curriculum la trail de 35 km???

No estan bojos són HEROIS!!!

                          (Diego Sabio al cim del Pic Negre-La Rabassa- Foto d'Agustí Peña)

Tots ells mereixen tot el nostre reconeixement i estima!!!
MOLTES FELICITACIONS A TOTS/TOTES!!!

2 comentaris:

Pati ha dit...

Moltes gràcies per aquest article tan especial, que personalment m'ha arribat al cor. I moltes gràcies per valorar tot l'esforç (físic i mental) que implica un repte d'aquesta amplitud. També moltes gràcies als "amics de l'atletisme" que m'han trasmès les ganes de superar-me, en un ambient de solidaritat i companyerisme!

Judith ha dit...

Reitero l'agraïment de la Pati. Moltes gràcies per l'article i pel recolçament. Ha estat un gran repte per a nosaltres i finalment l'hem pogut concloure amb èxit. Aquest tipus d'article sens dubte t'animen a continuar. Moltes gràcies reds.