dimarts, 11 de juny del 2013

Javier Muñoz fa millor marca personal als 10 km de Zaragoza amb 35'45'' i es classifica 30è entre els gairebé 3.000 participants de la cursa

El passat diumenge 9 de juny, un dels 'reds' més entregats a aquest esport, el Javier Muñoz, va desplaçar-se fins a la capital aragonesa de Zaragoza per competir a una cursa que, amb el títol de 'La Caixa 10 KM Zaragoza Gran Premio el Corte Inglés', va aplegar fins a 2.803 persones.

I mencionem aquesta important xifra de competidors a la llista absoluta per contextualitzar el mèrit que té no només la Millor Marca Personal (MMP) aconseguida, amb una bona rebaixa del crono fins els 35'45'', sinó també pel fet d'haver-se situat en un dia d'intensa pluja a la posició número 30 dels gairebé 3.000 competidors... O, també a mode ilustratiu, al bell mig de la primera plana de les 57 que té la classificació oficial (http://www.zaragozadeporte.com/10kzaragoza/docs/2013/clasificaciones/10k_2013_clasificacion_general.pdf).

La imatge que teniu aquí dalt reflecteix a la perfecció la duresa de la cursa per tal de fer-la a un ritme pocs segons superior als 3'30 minuts el km, una autèntica barbaritat!!! De ben segur el grup del parchís que l'acompanya amb els tres colors primaris del groc, el vermell i el blau, van veure una bona llebre per continuar avançant a la partida.

A la meta, amb l'escalfor familiar, aquesta que posem a continuació és la seqüència on es pot veure el Javier Muñoz creuant les barres dels xips finals per aconseguir el seu repte. Només cal clicar la foto i veureu els últims metres del 'red'.



El Javier ja pensa en l'any vinent per tornar a provar sort en aquesta prova propícia per aquest amic de l'atletisme, que també representa una bona oportunitat per fer-se un tip en bona companyia de la rica gastronomia local!

Enhorabona al Javier Muñoz i, per la part de preparació que toca, al míster Edgar Amaro per aquesta fita important que engrandeix l'orgull dels Amics de l'Atletisme d'Andorra.

Salut i quilòmetres!