dimarts, 10 de setembre del 2013

Javier Muñoz tercer als 14km de Sabadell



El diumenge 8 de setembre, dia de Meritxell, 8 reds es van animar a participar a la mitja marató i als 14 km de Sabadell, curses que se celebren tradicionalment el diumenge de la festa major de la localitat.
Conjuntament amb aquestes dos curses es fa la cursa popular de 7 km. En conjunt estem parlant de més de 2600 participants!!!

La matinal esportiva va ser dureta per la calor i humitat existent. El circuit on es desenvolupen les tres proves és de 7 km amb 3,5 km de baixada i 3,5 km de pujada pels carrers del centre de la ciutat.

(En Javier a la dreta)

L’heroi del dia entre els reds, va ser el Javier Muñoz que va obtenir la TERCERA plaça absoluta de la cursa dels 14 km, amb un temps de 53’54’’,un enorme i espectacular resultat tenint en compte que estem a principis de temporada i que confirma la seva bona preparació estiuenca!!! Moltíssimes felicitats Xavi!!!
La prova la va guanyar David Guiamet, del club local SlopCat Sabadell.

 

Als 14 tb van participar els reds Jordi Missé que va finalitzar en una meritòria 24a posició i un temps de 1h01’43’’ i el Pere Isasa amb un temps de 1h26’50’’. 

(En Jordi en primer pla)
 Aquests 3 reds estan preparant una mitja de tardor.

En quan a la mitja marató, cal destacar que va ser guanyada amb total autoritat pel nostre amic Marcos Sanza que va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a Sabadell, rebaixant la seva anterior marca en tres minuts, va parar el crono en 1h07’19’’. 

(El Josep Maria amb ulleres de sol)

En categoria femenina el triomf va tenir una mica de color red perquè la guanyadora va ser l’urgellenca Raquel Torrejon del Club Triatló Serradells què és entrenada per l’Edgar!!!
Així que el profe es va endur diumenge dos podis!!!

(l'Eli en primer pla)

Moltes felicitats Edgar!!!

Els 5 reds que van participar a la mitja, la Marta Gàlvez, l’Eli Missé, l'Albert Pons, el Josep Maria Missé i l’Alan Manchado ho van fer seguint els plans d’entrenament utilitzant la cursa  com a preparació de les seves respectives maratons de tardor. Van seguir les pautes i ritmes marcats per l’Edgar i van assolir satisfactòriament els seus objectius.

(L'Albert en tercera fila)
Les maratons on aquests reds estaran presents aquesta tardor seran: Munic, Nova York i València.
Moltes felicitats a tots pels vostres resultats!!!