Els Amics de l'Atletisme deixen el llistó ben alt a la cursa de Munic

La foto de família de l'expedició dels Amics de l'Atletisme d'Andorra, a Munic.
Els Amics de l’Atletisme d’Andorra han participat aquest diumenge 13 d’octubre a la Marató, Mitja Marató i 10 km de Munic. Els reds han competit amb l’ajuda del Míster Edgar Amaro, que juntament amb el Pedro Teixeira van donar un gran suport a tots els que van córrer a les diferents modalitats.

L’expedició la formaven també molts familiars dels membres de l’equip, que des de divendres i fins diumenge van gaudir de la bonica ciutat de Munchen (ja farem una crònica a part) i van donar energia a tots els que corrien diumenge.

En marató, el president dels Amics, l’Albert Pons, va finalitzar amb un temps de 4h 8’15’’, patint però demostrant un cop més la gran força mental que fa possible creuar la línia de meta un cop més en el que ha estat la seva cinquena marató! L’Egdar i el Pedro van ajudar l’Albert a tornar a fer possible aquest èxit. El presi va acabar així a la posició 3.603 (95 de la seva categoria).

El presi i el míster.

L’Eli Missé, que anava acompanyada pel César Amigó, va haver d’abandonar la cursa. Aquest cop no va poder ser, però segur que el pròxim repte ja està gestant-se i en aquesta ocasió no es resistirà! Molts ànims a la Eli!

El César i la Eli.
En mitja marató, Marc Pubill va demostrar el seu gran estat de forma aconseguint creuar la línia de meta amb un temps de 1h 28’34’’, amb la qual cosa assoleix el seu repte de baixar de 1h30’ establint la seva Millor Marca Personal (MMP) en un temps molt competitiu que el va situar ni més ni menys que en la posició 123 d’un total de 3.013 participants de la categoria masculina!

Marc Pubill, a punt de creuar la línia de meta a temps de MMP.

Marc Rodríguez va córrer la seva segona mitja marató establint també el seu MMP en un temps de 1h 30’33’’ i arribant 177è. El Pedro Correia es va estrenar en una mitja marató obtenint en la seva estrena un temps de 1h 30’52’’, posició 184, després de demostrar la seva capacitat per mantenir un ritme constant per sota de 4’20’’ el km durant tota la cursa i ajudant el redactor d’aquesta crònica a córrer amb cap durant tots els km de la cursa. Enhorabona Pedro cames de ferro!

Marc Rodríguez a la meta de Múnic.
Edgar Amaro i Pedro Correia, a la meta de Munic.

El Jordi Missé no va poder aconseguir el seu objectiu de baixar de 1h 30’ però no per això perd importància la seva cursa, que va completar amb un temps de 1h 33’ 47’’, posició 262, de manera que els quatre reds que competien a la mitja marató van poder creuar la línia de meta entre els 300 primers de més de 3.000 participants.

Els finishers de la mitja marató, amb el míster

La modalitat més explosiva dels 10 km va ser perseguida per quatre reds, que igualment van completar la cursa pels carrers de Munic amb els següents temps:

Judith Ros va arribar amb un temps de 51’14’’, acompanyada pel Javier Giménez, demostrant que està agafant un estat de forma molt i molt important!! La posició 151 de 1.277 corredores!! L’Eli Nieto va establir la seva MMP en els 55’28’’, aconseguint completar una molt bona cursa i situant-se a la posició 307, demostrant que els Amics de l’Atletisme d’Andorra s’ho curren molt a totes les curses!! La Cristina Vilanova (654a)  va creuar la meta amb un temps de 1h 1’14’’, acompanyada per la Gemma Reig (652a), amb 1h 1’13’’. Enhorabona a totes!!!

Les valentes dels 10 km de Munic.
L’estadi olímpic de Munic era el lloc escollit per aquesta finalització d’una de les curses més maques que molts reds han pogut córrer i que no només ha estat bona per la competició, sinó també i especialment per 'lo' bé que ens ho hem passat durant tot un cap de setmana a aquesta ciutat d’Alemanya.

Fem una menció també pel Marcos Sanza, que va ser part de l'expedició andorrana i que va aconseguir la 7a posició a la Marató, un crack dins i fora de les pistes d'atletisme!