dimarts, 8 d’octubre del 2013

Josep Maria Missé trenca el crono a la mitja Del Vendrell



Calurosa matinal atlètica la d’aquest diumenge al Vendrell. 5 dels nostres companys reds es van desplaçar fins al Baix Penedès per competir en la distància de la mitja marató.

En Pere Isasa, en David Isal, en Josep Maria Missé i l’Alan Manchado prenien part a la prova com a part de l’entrenament per a les seves respectives maratons.


L’Andres Herrera per la seva part feia de llebre a la Silvana Venini (els dos a la foto) i al mateix temps feia la seva tirada llarga. Com es habitual en ell va arribar als darrers metres animant i xerrant amb els companys!!! Que gran!!!

En quan als resultats, el triomfador de la jornada va ser sense cap mena de dubte el Josep Maria Missé que camí de la marató de Nova York va pulveritzar la seva anterior marca en més de TRES minuts!!! Va establir el seu nou registre en 1h24’43’’!!!
Si descomptar tres minuts en mitja marató ja és molt complicat, al Vendrell ho era molt més, ja que el circuit no era gens bo, sinó més aviat trencacames i que la forta calor i humitat (23ºC a la sortida) tampoc no va ajudar gaire. Cal felicitar-lo doblement perquè si la mitja hagués estat planera estaríem parlant d’una rebaixa de més de quatre minuts!!!
Com va demostrar diumenge està molt ben encaminat per al seu repte principal de tardor d’aquí a un mes.
MOLTES FELICITATS!!!

De la resta de maratonians cal destacar que en Pere Isasa feia la seva segona mitja camí de Nova York. Un  bon entrenament de qualitat que l’apropa més al seu objectiu de ser finisher.

Moltes felicitats a tots cinc!!!