dimecres, 27 de novembre del 2013

Media maratón de Fuenlabrada 2013

El nostre company red de Madrid Juan Vila ha tornat a les compèticions ja amb l'objectiu fixat a l'horitzó de la marató de Madrid del proper mes d'abril.
Aquest passat diumenge es va desplaçar fins a la localitat de Fuenlabrada per disputar una mitja marató de perfil irregular en un circuit de 10 km al qual s'havia de donar dues voltes amb un afegit al final. Es tracta del típic circuit trencacames dels voltants de Madrid amb moltes pujades i baixades. Aquest any les baixes temperatures van dificultar una mica més les evolucions dels corredors.
 La mitja marató es va celebrar conjuntament amb una prova de 10 km i al voltant de 1000 atletes les van finalitzar.
Juan va realitzar un temps de 1h33'41'' que està molt bé per ser la primera mitja de la temporada una vegada ha començat ja amb els seus entrenaments.