dimecres, 6 de novembre del 2013

Missé, Gálvez i Isasa, finishers de la Marató de Nova York

Tres Amics de l’Atletisme d’Andorra han participat aquest diumenge 3 de novembre a la ING New York City Marathon, aconseguint uns resultats immillorables que deixen a tots molts satisfets després d’un gran esforç. Són el Josep Maria Missé, la Marta Gálvez i el Pere Isasa.
Missé, Gálvez i Isasa van passar els punts emblemàtics de la cursa /a l'espera de tenir més imatges


Josep Maria Missé va córrer la Marató en un temps de Millor Marca Personal (MMP) aconseguint rebaixar el seu temps fins l’estratosfèrica xifra de 3h 14’ 53’’. Els primers 10 km els va recórrer en un temps de 44’22’’, a un ritme inferior als 4’30’’ el km, que va mantenir també al pas pel km 20 i 30. Els darrers quilòmetres van estar marcats per un dia que ell mateix va qualificar com de gossos, amb molt de vent i un fred que dificultava el repte. No obstant això, va recórrer en 50 minuts més els km del 30 al 40 i va esprémer al màxim les forces fins arribar a la línia de meta de la mitja marató amb la marca personal a la butxaca.

La Marta Gálvez també va fer una magnífica marató, amb un temps final de 3h 45’23’’, situant-se a la posició 303 de la seva categoria femenina segons l’edat i demostrant com els Amics de l’Atletisme a més de passar-s’ho molt bé també deixen sempre el llistó ben alt. A més, aquesta és la Millor Marca Personal de l'atleta del club.

El Pere Isasa, als seus 64 anys va córrer la marató en un temps de 4h 55’52’’, un fet molt meritori i que dóna la satisfacció de veure el resultat després d’uns llargs mesos d’entrenament i la presència a diferents curses com la Mitja de Donosti, on ja va demostrar que calia continuar perseverant després de finalitzar amb un temps de 2h 07’43’’.

Enhorabona a tots tres pel gran esforç gràcies a l’entrenament de l’Edgar Amaro, i ara a continuar entrenant i recuperar-se del jetlag i el cansament després del desplaçament a una de les ciutats més emblemàtiques del món.