diumenge, 5 de gener del 2014

Cursa dels Nassos 2013 Barcelona


Un any més els reds vam acomiadar l'any corrent a Barcelona. Va ser a la tradicional cursa dels Nassos, que acomiada l'any recorrent els carrers propers a la façana marítima i a la part baixa de l'avinguda Diagonal de la ciutat comtal. Els 10 km més ràpids de la ciutat van ser recorreguts per 11000 corredors, entre ells 4 reds.
La cursa va ser dominada totalment pels corredors catalans d'orígen magrebí que van ocupar set de les primeres nou places. El guanyador va ser el corredor del FC Barcelona Ilias Fifa amb un temps de 29'30'' i  va guanyar sense gaire oposició. En categoria femenina la guanyadora va ser l'atleta de l'Hospitalet Lídia Rodríguez que va estar a punt de baixar dels 33' i va fer una marca de 33'03''.

Per la nostra part, va encapçalar la nostra representació el Profe, l' Edgar Amaro, que va fer un excel·lent temps de 39'49'' que li va suposar ocupar la posició 760 de la general.

 L'Edgar entrant a l'arribada
Darrera del profe i ben acompanyada per dues magnífiques llebres va entrar la Sanae Lamrani amb un temps de 52'38'' que li va suposar la seva MMP!!! Moltes felicitats!!!
Les dues llebres que van acompanyar la Sanae i que va fer una feina excepcional van ser el Pedro Texeira i Josep Romera que van fer un temps respectius de 52'39'' i 52'40''. Molt bona feina companys!!!

 La Sanae i el Pedro a la dreta de la imatge

Final d'any 2013 com sabem fer els reds CORRENT i GAUDINT!!!

FELIÇ 2014 PER A TOTS/TOTES!!!! AMB PLUJA DE MMP PER A TOTS/TOTES!!!