dimarts, 14 de gener del 2014

Mitja i Quart de marató de Sitges 2014

Jordi Missé seguint la llebre de 40'
L’inici d’any atlètic pels reds va ser a la bonica localitat costanera de Sitges, al Garraf. Molt a prop de Barcelona se celebra com cada any la primera mitja marató de l’any a Catalunya, un cop més acompanyada per la prova del Quart de marató (10500m). Gairebé 3000 atletes van prendre part en alguna de les dues proves i els reds vam tenir un representant en cada cursa. Jonathan Perelló a la Mitja i Jordi Missé al Quart.

Jordi Missé a la sortida a la part esquerra
La mitja marató va tenir el mateix circuit que la prova del Quart però fent dues voltes. L’hora d’inici també va ser diferent, sortint una hora abans els participants del Quart. La temperatura va ser molt agradable.

Jònathan Perelló de taronja i dorsal blau a la dreta
A la mitja marató el Jònathan Perelló que va fer un temps de 1h29’49’’ aconseguint la posició 341 de més de 2000 participants. La prova la va guanyar l’atleta veterà de Solsona Sancho Ayala que es va imposar amb un temps de 1h10’17’’.

Jònathan Perelló a l'arribada
Al quart de marató el Jordi Missé ens va representar aconseguint una molt meritòria 41a posició de gairebé 900 atletes. El seu temps va ser de 43’03’’. En aquesta distància el guanyador va ser l’atleta Radouane Nour amb un temps de 33’48’’.

Jordi Missé a l'arribada
Moltes felicitats als dos!!!

Agraïm les fotografies de JJVico que ha fet un reportatge de la cursa espectacular!!!