dilluns, 24 de març del 2014

11 reds corren el 33è Cros Internacional de les Valls

Aquest diumenge va tenir lloc el 33è Cros Internacional de les Valls, als terrenys de la Borda Mateu, un esdeveniment anual al qual van participar fins a 11 Amics de l’Atletisme d’Andorra.
Edgar, Pedro, Franc i Carles, els Veterans reds i màxims guanyadors de la categoria

En categoria femenina, van participar la Mireia Fontanillas i l’Alba Valero, que van aconseguir realitzar un gran paper. La Mireia va competir en la modalitat de Júnior Femenina, acabant amb un temps de 19’03’’ i sent la primera de tota la categoria absolut femení. L’Alba, per la seva part, va fer els 4.600m en 22’12’’, també un excel·lent temps que la va situar com a primera de la categoria promesa femení. Enhorabona a totes dues!!

En la distància de 10.150m van competir 4 reds més: Daniel Álvarez, Nuno Frias, Jordi Missé i Marc Rodríguez. Tots quatre van completar el traçat i van aconseguir així la 3a posició en la classificació per clubs amb els Amics de l’Atletisme d’Andorra.

El Daniel va fer 37’11’’, mentre que el Nuno va arribar en 37’21’’, posicions 13 i 14, respectivament, sobre un total de 27 competidors. El Jordi i el Marc també van arribar en les posicions 25 i 26, amb uns temps de 42' i de 43’, respectivament.

En categoria veterans, el traçat de 5,5 km va ser completat per 5 reds més: Franc Montero, Edgar Amaro, Pedro Correia, Carles Rodrigues i Carles Esteve. La classificació de la categoria Veterà Masculí va ser la mateixa, amb el Franc com a medalla d'or i l'Edgar, el Pedro i el Carles arribant del 2 al 4 en aquest èxit absolut de la veterania dels Amics! El Franc va creuar la meta amb 21’52’’ i 23è de 92 finishers, seguit per Edgar Amaro amb 22’06’’ (29è), el Pedro Correia 22’08’ (30è de la general i, atenció, 2n de la seva categoria!!!!!), el Carlos Rodrígues amb 22’08’’ (31è) i el Carles Esteve 26’22’’ (70è).

Enhorabona a tots!!! Fins la propera cursa!!