dimarts, 8 d’abril del 2014

Marathon de Paris

Paris va viure aquest diumenge la victoriosa estrena en marató del gran campió etiop Kenenisa Bekele i el nostre company red Carles Mariné en va voler ser testimoni.
El Carles que malhauradament no va poder estar acompanyat pel seu germà Eduard (lesionat durant la preparació) va gaudir de la cursa i sobretot de l'espectacular recorregut que passa pels principals monuments de la la ciutat de la llum. Tot i que el circuit és espectacular no cal oblidar la seva duresa en els km finals i la presència d'alguns trams de llambordes que castiguen la musculatura del corredor

El Carles va parar el seu crono en 3h12'52'' acupant la posició 2058 de més de 39000 corredors arribats a meta. Una bona marca que confirma la fiabilitat del nostre company en les llargues distàncies.
El guanyador de la prova va ser el gran Kenenisa Bekele que el dia del seu debut va parar el crono en 2h05'03'', marca que té molt mèrit perquè va còrrer sol els darrers 12 km (la part més dura del circuit) i perquè durant els darrers km va tenir un isquio enrampat. La seva marca és la 6a millor d'un debutant en marató de tots els temps.