dimarts, 9 de setembre del 2014

Mitja Marató i 14 km de Sabadell

La represa de la temporada atlètica dels Amics ha tingut lloc aquest diumenge 8 de setembre a Sabadell, amb participació a la Mitja Marató i a la modalitat de 14 km. Molts dels reds es troben en la fase d’entrenament per a proves de marató, mentre que altres estan adquirint les primeres sensacions de l’any.





En la mitja marató, Josep Maria Missé va fer un excel·lent entrenament de qualitat previ a la futura marató d’Amsterdam, amb un temps de 1h23’26’’. Aquest ritme el va situar en la posició 21 dels prop de 700 participants.

Pedro Correia i Edgar Amaro van creuar la meta en 1h 31’10’’ i 1h 31’07’’, respectivament. Mentrestant, Pedro Teixeira va córrer a un gran nivell que el va fer parar el crono amb 1h 32’ 02’’. Aquests entrenaments estaven orientats a la futura Marató de Lisboa, a principis d’octubre. El Carles, en un gran estat de forma, també va córrer amb el grup dapdavanter, tot i que la lectura del xip va tenir algun problema.





Finalment, Marc Rodríguez, que es prepara per València al novembre, va fer un temps de 1h 36’50’’. L’Albert Pons va fer una cursa molt positiva pel fet de poder superar una setmana molt difícil amb una mitja marató de 2h 06’37’’. Una abraçada al presi!

Junt amb l’Albert va creuar la meta el Ramiro, que tot i agafar els dorsals per a tots els reds del club, resulta que el seu dorsal va fallar i  no va marcar el temps... això sí que és mala sort! Gràcies al Ramiro per l’ajuda amb l’organització dels dorsals.

La prova de 14 km la van fer el Joaquim Moreira, amb un temps de 1h 00’31’’, ni més ni menys que 10è de la general, enhorabona! L’Albert Pons junior va fer també una gran cursa de 14 km amb 1h 12’’11’’. La Isabel Vallejo va córrer a un molt bon ritme fins arribar a la meta en 1h 12’58’’, i la Judith Ros va córrer en 1h 18’59’’. Així, les dones de l'equip van demostrar que la secció femenina està molt i molt activa! Finalment, el Pere Isasa també va competir en la prova dels 14 km de Sabadell, finalitzant amb un temps de 1 h 21' 47''.

I també en categoria femenina, la Cristina Vilanova va completar la participació dels Amics amb la seva cursa de 7km en un temps de 44'19'', després d'anar a un ritme de 6'19'' el km.

Fins a la pròxima cursa!