diumenge, 2 de novembre del 2014

Julio Maciocia, Lorena Quiroga i Lluís Otero completen la Mitja Marató de Lleida i Sergi Valls participa a la cursa de 5 km

Julio Maciocia i Lorena Quiroga han competit aquest diumenge amb el club esportiu dels Amics de l’Atletisme d’Andorra a la Mitja Marató de Lleida, aconseguint en tots dos casos la Millor Marca Personal en la distància.


El Julio ha fet un temps real de 1h34’00’’, creuant la línia de meta de la mitja en la posició 186 d’un total de 733 participants. Amb una mitja de 4’28’’, ha passat els 10 km en 44’47’’ per posteriorment seguir amb un ritme molt i molt regular fins a la marca esmentada. 

La Lorena ha finalitzat en posición 552 de la general, aconseguint un gran paper entre les fèmines amb un temps de 1h52’03’’, gràcies a un ritme de 5’19’’ que l’ha fet igualmente passar els 10km en 52’33’’ i seguir fins el final sota de les 2 horas.

Així, el Julio i la Lorena han fet un bon entrenament per la cursa de marató de San Sebastian que tindrà lloc el proper 30 novembre.

També en mitja marató, el Lluís Otero va realitzar un temps real de 1h40'11'', creuant la meta en 314a posició i reforçant l'entrenament per a la seva pròxima marató, que segurament tindrà lloc a Castelló al desembre. Aquesta era la seva primera mitja marató, tot i que ja ha completat les maratons de París i Barcelona. En tot cas estableix la marca personal de mitja en aquesta 1h40'.

D'altra banda, el Sergi Valls va competir en la cursa de 5 km, amb un resultat de 22'09'' en el que és una gran marca per aquest atleta que està començant a competir, en aquest cas smb un ritme de 4'26''.


Enhorabona a tots!