dilluns, 17 de novembre del 2014

Marató Trinitat Alonso València 2014

Aquest diumenge 16 de novembre s’ha celebrat la Marató Trinidad Alonso de València, una prova on han competit Baltasar Barberan i Marc Rodríguez amb la gran col·laboració d'Edgar Amaro i Pedro Teixeira.
Baltasar, Marc, Edgar i Pedro, a la Fira del Corredor de València 2014.

Baltasar Barberan va fer MMP a la seva 5a marató, aconseguint un excel·lent temps de 3:16:46 i rebaixant en 10 minuts el seu anterior millor registre, encara del 2014. Això va ser gràcies a una primera part de 1h40 a la mitja marató, seguit per un segon parcial encara més ràpid, combinant bones cames i ja la veterania d’aquestes participacions anteriors. La posició 1. 728 dels més de 13.000 participants avala aquest bon paper. Enhorabona al Balta!
Baltasar Barberan, de vermell, comprovant la seva marca a l'arribada a meta!

Marc Rodríguez va fer la seva primera marató en 3:34:36, després d’una cursa marcada per una primera part molt exigent que va passar factura a partir del km 36, encara que al final va recuperar el ritme per creuar la línia de meta a la posició 3.435 de 13.000.
Pedro Teixeira i Marc Rodríguez, alçant junts els braços a l'arribada a l'ansiada meta.

Mencions especials per l’Edgar Amaro, que va ajudar a imprimir un ritme important al Baltasar durant la segona part de la cursa, així com al Pedro Teixeira, que va ajudar al Marc a no abandonar al km 36 en el ‘mur’ i a seguir fins a la línia de meta.

Tots quatre van integrar la delegació andorrana dels Amics de l'Atletisme a València, amb un cap de setmana que va ser rodó en aconseguir els objectius plantejats: la millor marca del Baltasar, i la consecució de la primera marató del Marc.