dimarts, 9 de desembre del 2014

Marató de Castelló

Dos atletes dels Amics de l'Atletisme d'Andorra han participat aquest diumenge 7 de desembre a la Marató de Castello: Lluís Otero i Jesús Rondón. La cursa, sobre un traçat molt pla, va estar dificultada pel vent.

Jesús Rondón mereix un capítol a part: aquest atleta del club, a l'espera de fer els 70 anys el pròxim 25 de desembre, va fer ni més ni menys que una marca de 3h40'50''. El Jesús ja porta moltes maratons a les seves esquenes, mantenint un excel·lent estat de forma i una experiència que li fan arribar a la línia de meta amb aquest temps que el va situar a la primera posició de la seva categoria de Veterans +65 anys, entrant a la general a la posició 961de 1943 participant.

D'altra banda, el Lluís Otero va fer Millor Marca Personal amb un temps de 3h28'37'', aconseguint la fita que s'havia plantejat de baixar de les 3h30 en el que era la seva tercera marató, després de les de Barcelona i París. De fet, va retallar més d'un quart d'hora respecte la seva anterior marca en la distància, de 3h45'02''. La cursa va ser propícia per aquest atleta, que va mantenir un ritme força regular durant tota la cursa. Enhorabona al Lluís, posició 689 de la general.





2 comentaris:

Lluís ha dit...

Gracies per la cronica Marc!Felicitar al Jesus que si ve ens vam trovar al primers metres de la sortida després no varem coincidir.

REPI ha dit...

ENHORABONA REDS!!!!!!!!!!