dimarts, 3 de febrer del 2015

Mitja Marató de Granollers

Els Amics de l'Atletisme d'Andorra han participat a la Mitja Marató de Granollers 2015, aconseguint uns registres molt positius.

El Pedro Teixeira va aconseguir la seva enèsima marca en el camí cap a la Marató de Sevilla, en aquest cop rebaixant novament la seva millor marca personal prop d'un minut i situant-la en 1h25'34'', un temps que va fer de la mà del Josep Maria Missé, que va passar de batre marca als 10 km de Costa Daurada a un registre de mitja marató en un excel·lent ritme.

El pitjor dels trams va ser del km 10 al 15, però tot i això tots dos atletes van aconseguir una velocitat mitjana de 17,58 km/hora durant els més de 21 km de la Mitja Marató, o el que és el mateix, un ritme de 4'04''. Això va situar al Pedro i al Josep Maria a les posicions 575 i 579, respectivament, entre un total de 8.812 finishers dels prop d'11.000 corredors que hi van prendre part.

En paraules del Josep Maria al seu Twitter @josepmisse en finalitzar la cursa, aquesta és "la millor mitja marató de Catalunya", una afirmació justificada, segons ell, "per tradició, sponsors, bossa corredor i sobretot ambient fantàstic a bona part recorregut".

El Joan Repiso va ser 838è, obtenint uns registres també molt destacats gràcies a un ritme de 4'11'' que li va fer possible acabar la mitja marató en un temps de 1h28'02'. La tasca no va ser gens fàcil, ja que tal i com ell mateix va afirmar, aquesta va ser una cursa "molt xula" però al mateix temps "molt dura".

De fet, les condicions no van ser òptimes i el vent va bufar amb força, tal i com així es va manifestar a mitjans de comunicació com TV3 en finalitzar la prova, que va guanyar ni més ni menys que l'atleta kenià Kipsang, que obstenta el rècord mundial de marató.

El Pere Isasa va fer un esforç monumental per completar aquesta dura mitja, de manera que va finalitzar a la posició 8.771 amb un temps de 2h40'45''. En aquest cas cal destacar l'esforç que va realitzar per superar una indisposició total al mig de la cursa davant la qual molts haguessin abandonat, però el veterà dels Amics va treure forces per acabar i des d'aquí cal valorar molt positivament aquest fet! Enhorabona!

Finalment, la Cristina Vilanova va participar a la cursa del 1/4 de Mitja, on hi van completar el recorregut més de 800 corredors. La Cristina va fer un temps de 26'36'' i va creuar la línia de meta a la posició 275, corrent a un molt bon ritme de 5'20''.