dimarts, 24 de febrer del 2015

Zurich Maratón de Sevilla

Els Amics de l'Atletisme d'Andorra van participar a la Zurich Maratón de Sevilla, celebrada el passat diumenge 22 de febrer. En concret, van ser 3 els reds que es van animar amb aquesta distància a la capital andalusa, creuant tota la Península per córrer els poc més de 42 km de la competició.

8.651 van ser els finishers de la Marató sevillana, entre els quals els Amics van tenir un paper ben destacat.

El Joan Repiso va ser 707è, amb un magnífic temps de 3h00'20'' gràcies a un ritme global durant la prova de 4'16''/km. Així, va ser el 179è de la categoria de Veterans(+ 40). Això suposa una Millor Marca Personal!!!

El Pedro Teixeira va fer Millor Marca Personal i posició 955 amb un impressionant temps de 3h06'04''. El ritme va ser de 4'24''/km. Posició 275 de la categoria Veterans (+35). El Pedro tanca així un gran any atlètic.

Finalment, Richard Barragan, de segon cognom Sevilla, va fer honor a aquest fet i va aconseguir un gran temps net de 3h26'36'', seguint un ritme global de 4'53''/km i creuant la línia de meta en la posició 2.500 de la general i 594 de la de Veterans (+40).