divendres, 18 de setembre del 2015

A Tolosa i a Anyós!

Una quinzena d'atletes dels Amics de l'Atletisme d'Andorra participaran en diverses curses aquest cap de setmana. Cinc ho faran a Tolosa de Llenguadoc, corrent la Semi Marathon de Toulouse en la seva preparació per a les maratons de Nova York i València. La resta ho faran amb caràcter solidari a la Cursa Popular d'Anyós.

Els que viatgen a Tolosa són Pedro Correia, Pedro Teixeira, Xavi Muñoz, Cristina Vilanova i Raul Maestre, que com ja es va explicar en anteriors posts (http://amicsatletismeandorra.blogspot.com/2015/09/objectius-nova-york-i-valencia.htmlhttp://amicsatletismeandorra.blogspot.com/2015/09/a-sabadell-per-preparar-la-marato-de.html) preparen les seves participacions a les maratons de Nova York (Cristina Vilanova) i de València (Xavi Muñoz, Pedro Correia, Pedro Teixeira i Raul Maestre).

D'altra banda, un mínim de 10 representants dels Amics de l'Atletisme prendran sortida a la Cursa Popular d'Anyós, de caràcter festiu i solidari. Alguns ho faran corrent el circuit de 10 kilòmetres i els altres el de 4 kilòmetres.


1 comentari:

Sappa Tamang ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.