divendres, 18 de setembre del 2015

A Tolosa i a Anyós!

Una quinzena d'atletes dels Amics de l'Atletisme d'Andorra participaran en diverses curses aquest cap de setmana. Cinc ho faran a Tolosa de Llenguadoc, corrent la Semi Marathon de Toulouse en la seva preparació per a les maratons de Nova York i València. La resta ho faran amb caràcter solidari a la Cursa Popular d'Anyós.

Els que viatgen a Tolosa són Pedro Correia, Pedro Teixeira, Xavi Muñoz, Cristina Vilanova i Raul Maestre, que com ja es va explicar en anteriors posts (http://amicsatletismeandorra.blogspot.com/2015/09/objectius-nova-york-i-valencia.htmlhttp://amicsatletismeandorra.blogspot.com/2015/09/a-sabadell-per-preparar-la-marato-de.html) preparen les seves participacions a les maratons de Nova York (Cristina Vilanova) i de València (Xavi Muñoz, Pedro Correia, Pedro Teixeira i Raul Maestre).

D'altra banda, un mínim de 10 representants dels Amics de l'Atletisme prendran sortida a la Cursa Popular d'Anyós, de caràcter festiu i solidari. Alguns ho faran corrent el circuit de 10 kilòmetres i els altres el de 4 kilòmetres.

dimarts, 8 de setembre del 2015

Objectius: Nova York i València

Una delegació dels Amics de l'Atletisme d'Andorra ha viatjat aquest cap de setmana a Sabadell per correr la mitja marató i a la cursa de 14 km. Ha estat un dels primers test de cara a les maratons de Nova York i de València. La de Sabadell és "una cursa dura", tal i com expliquen tots els qui en alguna ocasió hi han corregut, doncs hi ha canvis de pendent, i les pujades no agraden en cursa, encara que són bones en la preparació.

A la cursa de 14 km hi van prendre part Cristina Vilanova -que es prepara per la marató de Nova York- i el míster, Edgar Amaro. La primera va completar el recorregut amb un temps d'1h25.19 i va acabar en la 28a posició de la classificació femenina. Per la seva banda, el míster va creuar l'arribada en la posició 143 dels homes i amb un temps d'1h.41.42. Clar que a més, es va dedicar a fer de llebre i acompanyar tant a Vilanova com als reds que feien la mitja marató.

En relació als que corrien la mitja, el primer red en creuar la meta va ser Xavi Muñoz, que ho va fer en la 18a posició de la classificació masculina i amb un temps d'1h22.17. A menys de tres minuts de diferència va arribar Raul Maestre (35è a la classificació i un temps de d'1h25.06) i al cap de quatre minuts més van arribar junts els Pedros: Correia amb 1h29.08 i Teixeira amb 1h29.12, que van ser 59è i 60è.

Just darrera d'ells va arribar Joan Repiso, que va acabar en la 68a posició i un temps d'1h30.21. Els quatre primers es preparen per la marató de València.

Enhorabona a tots!!! I a seguir preparant-vos!! Objectiu: Nova York i València!!!!

divendres, 4 de setembre del 2015

A Sabadell per preparar la Marató de Nova York i València

Cinc companys dels Amics de l'Atletisme d'Andorra viatgen aquest cap de setmana, acompanyats per l'entrenador Edgar Amaro, a Sabadell. Ho fan per preparar la seva participació en maratons. Es tracta de Xavi Muñoz, Pedro Correia, Pedro T. Morais, Raul Maestre i Cristina Vilanova. Ells es preparen per a la Marató de València, que se celebrarà a mitjans del proper mes de novembre, i correran aquest diumenge la Mitja Marató de Sabadell. En el cas de Vilanova, ella entrena per a la Marató de Nova York, que tindrà lloc el primer de novembre, i aquest diumenge prendrà la sortida a la cursa de 14 quilòmetres.