dilluns, 23 de maig del 2016

Tres Amics pugen a l'esglaó més alt

Han estat moltes les competicions que han comptat amb la participació dels Amics de l'Atletisme d'Andorra aquest cap de setmana, i sense comptar el Campionat d'Andorra d'Atletisme, han estat tres els qui han pujat al podi, i ho han fet a l'esglaó més alt. Dos ho han fet al Tomb Lauredià i un a l'Escanyabocs de Ferro.


A la cursa laurediana hi han pres part els germans Jordi i Cristina Vilanova, Eloi Correia i Doris Cañizares. Tots quatre han pres la sortida a la prova de 8km. Correia ha completat el circuit amb un temps d'1h09, i ha estat el primer en creuar la línia d'arribada. Els germans Vilanova han trigat 1h23 en fer el Tomb, i ella ha estat la primera dona en completar la ronda. Finalment, Cañizares ha necessitat 1h40 per acabar el recorregut.


A l'Escanyabocs hi han participat sis atletes reds: Manel Caralho (2h44.03; Joan Carles Montenegro (2h49.55); Sergi Roca (2h54.59), Julio Maciocia (2h58.51); Aida Fornieles (3h00.12); i Sergi Valls (3h50.03). Aquí, Montenegro també ha participat en la resta de les proves que conformen l'Escanyabocs de Ferro (la cursa de muntanya, la prova d'orientació, el raid -orientació de btt, escalada, caiac, tir amb arc, orientació a peu- i cursa de btt) i ha aconseguit la millor puntuació, que l'ha permès fer-se amb l'or,


D'altra banda, l'alteta Baltasar Barberan ha participat en la prova Camí de Cavalls de Mallorca, un trail de 100km, mentre que Ivan da Costa ha pres part a la 10km Night Run de Tenerife, aconseguint un temps de 36.43. Dídac Martínez ha fet un temps d'1h42.16 a la Mitja Marató nocturna d'Igualada i Josep Maria Missé ha completat la Mitja Ironman de Barcelona amb un temps final de 5h15.


Finalment, Eva Ribes i Maite Calzada han participat a la Marxa Cicloturista del Montsec.

Deixem per a un altre post els resultats del Campionat d'Atletisme d'Andorra, que ja avancem que han estat molt bons.

Moltes felicitats a tots i totes!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Dios increíble, pero cierto siempre es grande. Después de varias versiones de mi solicitud por el banco, he recibido un préstamo a través de una señora muy amable. Para obtener más información, póngase en contacto con ella por correo electrónico a: marilinetricha@mail.ru que ofrece préstamos de € 3.000 a € 3.000.000 a cualquier persona capaz de devolver con intereses a una tasa baja de 2 %, no lo dude ese mensaje. Esta es una realidad perfecta. Corre la voz a amigos y familiares que están en necesidad.
el pago comienza cinco meses después de recibir su crédito
Que Dios os bendiga.