dimarts, 20 de desembre del 2016

Mitja Marató de Mollerussa i altres competicions del mes d’Octubre

El passat 16 d’Octubre es va celebrar la Mitja Marató a Mollerussa on el nostre club va estar molt ben representat, tant en categoria masculina com femenina. En la classificació per equips vam quedar en vuitena posició gràcies als temps de Josep Maria Missé, Lorenzo Monjo i Joaquim Moreira Monteiro.

També van fer un bon paper Juan Carlos Montenegro (1:37:24) i Baltasar Barberan (1:43:18). En Categoria Femenina va destacar l’actuació de Dulce Casanova amb la primera posició en categoria F3 amb 1:34:09.

En la prova dels 5km hi van participar sis atletes del club: Edgar Amaro (21:06),  Veronica Garcia (26: 30), Josep Suarez Sanchez (26:31), Josep Romera (26:42), Maria Grau Samper (26:55), Eva Del Olmo Monge (25:51).

En el mes d’Octubre també vam participar en altres competicions com El Trast de la Mitja Marató de Granollers el dia 29, on l’Iván da Costa (MMP amb 36:11) i Venceslau Barbosa (MMP amb 39:37) van realitzar una gran actuació. Una altra participació del nostre club va ser el dia 31 a la Cursa de Bombers de Barcelona on el Josep Maria Missé va fer un temps de 36:44.