dimarts, 7 de març del 2017

Atletes dels Amics a la Skimo6 2017

Per segon any consecutiu, diumenge passat es va celebrar la Skimo6, carrera d'esquí de muntanya que compta amb una llargada de 30 kms i amb un desnivell de 2100m. Com no podia ser d’una altra manera, la secció Muntanya dels Amics de l’Atletisme va tindre presencia tant a nivell de participants com de voluntaris.

En la categoria masculina, Lluis Sanvicente va recórrer els 30kms en 4h33m quedant en la 17ª posició de la general.

En la categoria femenina, Eva Ribes va realitzar el recorregut en 8h04m, acabant en la 7a posició de la seva categoria.

Per una altra banda, Isabel Vallejo i Sonia Carrillo van col·laborar com a voluntàries. Van estar destinades al refugi de l’Illa.

En Lluis ha destacat la duresa de la prova i ha volgut agrair el treball dels voluntaris.