diumenge, 14 de maig del 2017

VERTICAL QUIRI 2017

Aquest diumenge 14 de maig, 6 atletes dels Amics Atletisme Andorra secció Muntanya han participat a la X Vertical Quiri, segona prova del Circuit Fer i que consistia en pujar fins a l'ermita de Sant Quiri, a Noves de Segre. El recorregut és de 4,5k amb un desnivell positiu de 850m.



Dels 166 participants, en Xavi Muñóz, en la seva primera participació a aquesta vertical, ha sigut el primer Red en arribar a la meta (51m15s), quedant en la 44a posició de la categoria absoluta. En Xavi s'està preparant per la Marató dels Cims.

Tot seguit en Manel Carvalho ha arribat amb un temps de 56m37s, conseguint una MMP (menys  8 minuts respecte a l'any passat). Ha quedat en la posició 84 de la categoria absoluta. En Manel s'està preparant per la Celestrail.

Sonia Carrillo, que també participava per primera vegada, ha sigut la tercera Red en creuar la meta. Ha completat el recorregut en 1h01, quedant en la posició 105 de la categoria absoluta però ha fet podi ja que ha quedat 2a de la categoria femenina veterana. Sonia s'està preparant per la Celestrail.

Dos minuts després, Sergi Valls ha arribat en la posició 110 de la categoria absoluta, fent el recorregut en 1h03 i fent MMP respecte a l'any passat (2 minuts menys). En Sergi s'està preparant per la Celestrail.

Sonia Malki, que participava per primera vegada també, ha finalitzat els 4,5k en un temps de 1h10m i quedant en la posició 137 de la categoria absoluta. Sonia s'està preparant per la Marató dels Cims.

La Red Isa Vallejo, que la setmana passada va fer la marató de Cap de Creus, l'ha realitzat en 1h18 quedat en la posició 150 de la categoria absoluta. Isa s'està preparant per la Celestrail.


Felicitats a tots!!! 

La setmana que ve hi ha una nova cita: l'Escanyabocs, tercera prova del Circuit Fer.